Τα ζώδια σήμερα


ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους αλλά αποφύγετε τα ρίσκα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας, έχετε ήδη προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την βελτίωση του εισοδήματος σας. Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

ΛΕΩΝ

Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Η ανεβασμένη λίμπιντο και μια διάθεση ανταγωνιστική που θα σας διακατέχει, μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλο πάθος. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στoν αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αρχίσουν να ισορροπούν λίγο τα πράγματα με το ταίρι σας και θα βγάλετε πολύ τρυφερότητα και αγάπη απέναντι του. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση, χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τα ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε να έρθετε σε εντάσεις ή λογομαχίες και περιορίστε λίγο την κριτική σας διάθεση. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι βελτιωμένη. Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Στα οικονομικά σας κάντε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με το ταίρι σας και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, «ζωντανεύοντας» το παλιό σας πάθος. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά στη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύετε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξετάστε όλους τους όρους και μετά προχωρήστε. Να ξέρετε ότι αν καταβάλλετε πολλές προσπάθειες και κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις τότε θα γευτείτε την επιτυχία πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζατε. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε προσωπικές σας υποθέσεις. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να λάβουν τέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με προσφιλή ή σημαντικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας είναι σκληρός και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να κάνετε ένα λάθος βήμα για να το εκμεταλλευτούν. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, ειδικά αυτές που εκ πρώτης όψεως υπόσχονται πολλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε αργά και σταθερά βήματα βάζοντας καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημειωθείτε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.





Πηγή: zodia123.gr

Σχόλια