Πάτρα: Μια επιτυχημένη Ονειρούπολη - Περισσότεροι απο 7000 οι επισκέπτες


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου το παιδικό Φεστιβάλ «Ονειρούπολη» στους φιλόξενους χώρους της Achaia Clauss. Πριγκίπισσες, Ρωμαίοι εκατόνταρχοι, καραμέλες, η Μίνι, η ινδιάνα, ο αρλεκίνος υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους συνοδούς τους, φωτογραφήθηκαν και συμμετείχαν στο διήμερο Φεστιβάλ. 




Πάνω από 7000 μικροί και μεγάλοι φίλοι της γιορτής των παιδιών, με ήλιο το Σάββατο και ψιλόβροχο την Κυριακή ξεναγήθηκαν, έπαιξαν, τραγούδησαν και συμμετείχαν στις ποικίλες δράσεις της Ονειρούπολης, που πραγματοποιήθηκαν τόσο και στους εξωτερικούς, όσο και στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων της Achaia Clauss. 


Την πρώτη ημέρα η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και για το λόγο αυτό αρκετοί επισκέπτες δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν όλες τις δράσεις.
Έτσι, την επόμενη ημέρα η «Ονειρούπολη» θέλοντας να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, διαμόρφωσε το πρόγραμμά της και πραγματοποίησε δύο επιπλέον παραστάσεις παιδικού θεατρικού και του καραγκιόζη του θιάσου Σκιών του Ηλία Καρελλά, στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 2000 παιδιά με τους συνοδούς τους.


 Επιπλέον από τις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής, η «Ονειρούπολη» άνοιξε τις πύλες της Achaia Clauss προσφέροντας ελεύθερη είσοδο, μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων.



Σχόλια

  1. Για κλάματα ήταν η εκδήλωση.Που την είδατε την επιτυχία.Ο κόσμος πολύς οι διοργανωτές πολλοί "λίγοι".Η τοπική κοινωνία διψά για τέτοιες εκδηλώσεις.Ξέρουμε όμως να ξεχωρίζουμε τις αρπαχτές.Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου