Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου απο την Πάτρα που αναζητά η Interpol




Η υπόθεση της μικρής Μαρίας που έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον φέρνει στο προσκήνιο περιπτώσεις παιδιών τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί. Ο Ηλίας Ντάτσικας, ο πατέρας του Παναγιώτη που βρίσκεται στη λίστα των τεσσάρων παιδιών που αναζητούνται από την Interpol μιλά για τον Γολγοθά που βιώνει.



Ο Παναγιώτης Ντάτσικας από την Πάτρα γεννήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2006 στην Πάτρα κι εξαφανίστηκε το 2010. O πατέρας του μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας» , υποστηρίζει πως η σύζυγός του πήρε το παιδί τους μαζί της , εγκαταλείποντας το σπίτι τους και την Ελλάδα και μάλιστα πιθανολογεί ότι βρίσκονται στην Αίγυπτο. «Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί» λέει ο Ηλίας Ντάτσικας.


 Υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του ασπάστηκε το μουσουλμανισμό, με την καθοδήγηση της αδερφής της και πως αρχικά η γυναίκα πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί.

Έκτοτε ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του, ενώ για την υπόθεση έχει σημάνει «συναγερμός» και στην Interpol.



Σχόλια