Κόσμος: Δολοφόνησε 27χρονο μοντέλο και πέταξε το πτώμα σε χαντάκι


Μεσίτης στο Ισλαμαμπάντ απήγαγε και δολοφόνησε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του Πακιστάν.



Η άτυχη 27χρονη Fehmina Chaudhry, μητέρα δυο παιδιών, η οποία διέμενε στην Σιγκαπούρη, εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ επισκεπτόταν την πατρίδα της με σκοπό να αγοράσει κάποιο ακίνητο για την μητέρα της.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών, η Fehmina επικοινώνησε τελευταία φορά με την μητέρα της στις 10 Οκτωβρίου.


Ο μεσίτης Maaz Waqar που είχε αναλάβει να δείξει σπίτια στην 27χρονη, την απήγαγε και στην συνέχεια έστειλε γραπτό μήνυμα στην μητέρα της, ζητώντας λύτρα 20 εκατ. ρουπίες.
Όταν τον εντόπισε η αστυνομία είχε ήδη δολοφονήσει το μοντέλο και είχε μεταβεί οδικώς σε απόμερη τοποθεσία για να ξεφορτωθεί το πτώμα. Την τοποθεσία υπέδειξε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Η άτυχη 27χρονη είχε εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία μοντέλα του Πακιστάν και είχε κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς κατά την διάρκεια της καριέρας της. Ήταν παντρεμένη και είχε έναν γιο και μια κόρη.

Ο ατζέντης της στο Πακιστάν την χαρακτήρισε «αφοσιωμένη φιλάνθρωπο» που σχεδίαζε να ανοίξει σχολή μόδας στην πατρίδα της, την οποία επισκεπτόταν συχνά.

Στη σελίδα της στο Facebook, η ίδια η Fehmina έγραφε ότι η πολυπολιτισμική Σιγκαπούρη (όπου διέμενε) την είχε βοηθήσει να προσαρμόζεται πιο εύκολα, να εγκλιματίζεται και να αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις, ενώ θεωρούσε τον εαυτό της τυχερό που είχε τη δυνατότητα να δουλεύει για παιδιά και ηλικιωμένους.



 Daily Mail


Σχόλια