Ζώδια 24/10


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατέψετε τα άτομα που είστε μαζί και κυρίως την οικογένεια σας. Ο λόγος είναι ότι αλλάζετε βαθιά και αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις ανάγκες των γύρω σας. Οι γεννημένοι από τις 1η έως και 3/4 νιώθετε ότι υπάρχει έντονη αίσθηση να επαναστατήσετε από κάτι που σας καταπιέζει.
Ερωτικά: Το ίδιο κάνετε και στον ερωτικό τομέα. Κυρίως εσείς που δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με μια σχέση. Ίσως σήμερα να αποκαλύψετε δειλά τις επιθυμίας σας. Χρειάζεστε να έχετε κάτι κοινό με το άτομο που είστε μαζί, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε την υποστήριξη κάποιων ατόμων οι οποίοι είναι πολύ ανοικτοί μαζί σας. Το πιο σημαντικό είναι να προστατέψετε τα συμφέροντά σας έτσι όπως θα σας οδηγήσει η διαίσθηση και η λογική.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Σήμερα η ημέρα προσφέρεται να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας αλλά και με θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πιθανόν η ανάγκη σας να φροντίσετε πρόσωπα να σας κάνει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με οτιδήποτε θα πείτε.
Ερωτικά: Ένα άτομο που πιθανόν είχε χαθεί για ένα διάστημα γιατί μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί με κάτι που τελικά δεν είχε και μεγάλο νόημα να καταλάβει τα λάθη του και να επιστρέψει με στόχο να τα βρείτε και να είστε μαζί. Ίσως να είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κινηθείτε με την οξυμένη σας διαίσθηση και πάνω από όλα προστατεύοντας τα κεκτημένα σας. Οπότε, θα αναλάβετε κατά κάποιο τρόπο να νοικοκυρέψετε όλη σας την κατάσταση. Πιθανά κέρδη από ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναλαμβάνετε κατά κάποιο τρόπο τα ηνία μιας κατάστασης η οποία ίσως να είναι κάπως δύσκολη να την ξεδιαλύνετε γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που παίζουν ένα ρόλο πολύ κυριαρχικό στη ζωή σας.
Ερωτικά: Υπάρχει ανάγκη να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και να μην βασιστείτε μόνο στην επικοινωνία, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να διαπραγματευτείτε όλες τις υποθέσεις σας που σας δημιουργούν άγχη και βάρη οικονομικά με έναν τρόπο που είναι πιο κοντά στο συμφέρον και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η δική σας ημέρα. Για αυτό προσπαθήστε να αντλήσετε δύναμη από το βαθύ σας εαυτό και μην ανακατεύεστε με τους γύρω σας οι οποίοι άθελά τους μπορεί να σας επηρεάζουν αρνητικά.
Ερωτικά: Μέσα σας νιώθετε κάπως ξεσηκωμένοι ή έτοιμοι να χαλάσετε κάτι που δεν σας αρέσει ή να ακολουθήσετε ένα δρόμο ο οποίος κατά την γνώμη σας δεν είναι και πολύ ασφαλής αλλά σας γοητεύει, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Κριό. Σε μερικούς από εσάς θα επικρατήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που θα σας αλλάξουν τα τρέχοντα δεδομένα και το καλό είναι ότι θα τις καταλάβετε με το ένστικτο και όχι με την λογική. Χρειάζεται όμως προσοχή να μην χαλάσουν από κάποιες βιαστικές κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ίσως να έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τα δικά σας άτομα και να μην μπορείτε να κάνετε πολλές επαφές. Η συναισθηματική σας φόρτιση για ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί και κυρίως με οικογενειακές σχέσεις τουλάχιστον θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σωστά τους άλλους γιατί θα δείξετε ότι τους καταλαβαίνετε.
Ερωτικά: Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί μερικοί θέλετε να σκεφτείτε τι παίρνετε από μια σχέση και τι δίνετε. Η πιθανή εμπλοκή με έναν Αιγόκερω και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο ίσως να γίνει με μυστικό τρόπο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει για Ταύρο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κινήσετε κάπως τα νήματα χωρίς να εμφανίζεστε γιατί έχετε ανάγκη να εξασφαλιστείτε και μερικές φορές ντρέπεστε να δράσετε υπέρ του συμφέροντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, με κάποιες βέβαια μικρές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα που μπορεί να μπουν εμβόλιμες οι οποίες ίσως να το χαλάσουν αλλά τουλάχιστον θα σας προφυλάξουν από πιθανά μελλοντικά λάθη.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Καρκίνο πάει να ξαναγίνει όπως παλιά αλλά υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία στην υπόθεση που μπορεί να σας ξενίσουν. Στο χέρι σας είναι πως θα διαχειριστείτε μια νέα σχέση που θα κάνετε η οποία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως πιο προστατευμένοι γιατί νιώθετε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε για να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας. Υπάρχουν συνεργασίες που μπορεί να σας κάνουν να επιτύχετε ένα στόχο ή να κερδίσετε χρήματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Παίρνετε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί να μην σας εκφράζει και πολύ αλλά τελικά τι θα κάνετε αν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας λένε να δράσετε πιο προστατευτικά και ίσως περισσότερο συντηρητικά, κυρίως σε θέματα οικογένειας;
Ερωτικά: Θα έχετε κατά νου ότι μερικές φορές οι συναισθηματικές ανάγκες σας ίσως να μην καλύπτονται και να γεμίζετε τα κενά με την επικοινωνία. Τελικά θα διαπιστώσετε και από μόνοι σας ότι η σχέση θέλει και πράξη κι εκεί ίσως να στερείτε από ένα άτομο να συνδεθεί βαθιά μαζί σας. Κυρίως ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι δυο πρόσωπα που μερικές φορές συγκρούεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και μπορεί να ανοιχτείτε ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Καλό είναι όμως να μην σταματήσετε να κάνετε κινήσεις που σας νοικοκυρεύουν και να είστε προσεκτικοί από τα σενάρια της ξαφνικής και απότομης επέκτασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Επωφελείστε από την σημερινή ημέρα γιατί βλέπετε ότι υπάρχει μια ροή πιο εύκολη και απλή στην ζωή σας. Αυτό σας γεμίζει δύναμη και κουράγιο και ίσως να κάνετε πράγματα πιο ποιοτικά και περισσότερο βασισμένα στην διαίσθησή σας. Η οποία ποτέ δεν λαθεύει.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε αλλά και να ανταλλάξετε τα συναισθήματά σας με το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό μπορεί να επιλέξετε να καθίσετε μέσα και να μην πάτε πουθενά προκειμένου να μην χάσετε καθόλου χρόνο. Η επαφή με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα σας ανακουφίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποιες κινήσεις από τις οποίες θα έχετε τουλάχιστον για σήμερα και αύριο απαντήσεις που θα σας ανοίξουν την πόρτα πιο εύκολα. Ελπίδες φαίνονται στον ορίζοντα και εσείς οφείλετε να τις πιστέψετε για να κινηθείτε πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όσο δύσκολα και να φαίνονται τα πράγματα εσείς σπάνια χάνετε το κουράγιο σας. Υπάρχει βέβαια και μια έντονη υποστήριξη από πρόσωπα τα οποία μερικές φορές δεν είστε έτοιμοι να καταλάβετε.
Ερωτικά: Θέλετε να πάτε βαθιά και να ανακαλύψετε πιο ουσιαστικά συναισθήματα για να μπορέσετε να έχετε μια επαφή με ποιότητα και αξία. Η σχέση με έναν Καρκίνο μερικές φορές σας προκαλεί πόνο γιατί δεν ταυτίζεστε εύκολα και το ίδιο ισχύει και με έναν Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας κάποια πράγματα τα οποία ίσως και να μην τα έχετε λάβει σοβαρά υπόψη σας τώρα μπορεί να καταλάβετε τις αληθινές σας ανάγκες και ίσως με αυτόν τον τρόπο αναλάβετε καθήκοντα προστασίας του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες από παλιά και θέλετε να δώσετε ό, τι μπορείτε στους γύρω σας γιατί νιώθετε κατά κάποιον τρόπο υπεύθυνοι για αυτούς. Προσέξτε όμως το παρορμητικό σας κομμάτι που εκεί μπορεί να κάνετε υπερβολές.
Ερωτικά: Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να καλύψετε τις ανάγκες σας με το άλλο πρόσωπο και ίσως να βάλετε νερό στο κρασί σας, επειδή δεν θέλετε να υπάρχουν παραπάνω ασυμφωνίες. Μερικοί παρόλο που κρατάτε την σχέση σας ίσως να κρύβετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάποια στιγμή θέλετε να τα διαλύσετε όλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η ώρα σας να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα αφορούν και άλλα πρόσωπα γιατί έχετε την υποστήριξη και την εύνοια από συγκεκριμένα άτομα. Για αυτό αφήστε τις φοβίες σας στην άκρη και ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιο περίεργη για σας αφού θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, της οικογένειας και γενικά με ό, τι αφορά στα συναισθήματά σας και το αν καλύπτεστε από αυτά.
Ερωτικά: Που και που χρειάζεστε τρυφερότητα και εμπιστοσύνη με το πρόσωπο που είστε αλλά και με τον εαυτό σας καλό είναι να έχετε μια γλυκιά και ευαίσθητη σχέση γιατί μερικές φορές είστε σκληροί μαζί του και αναγκαστικά το μεταδίδετε και στους άλλους γιατί δείχνετε πολύ άνετοι και αεράτοι. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός θα έχουν την τιμητική τους σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε ένα γενικό συμμάζεμα που θα σας βοηθήσει να ορίσετε το μέλλον σας με ένα πιο προστατευτικό τρόπο. Η οικογένειά σας ίσως παίξει ρόλο σε αυτό και κυρίως ένας Αιγόκερως ή Παρθένος. Μην αποκλείετε κάποιες συνεργασίες που σας φαίνονται αδύνατες γιατί ίσως από εκεί να δείτε κάτι πολύ καλό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε την τιμητική σας σήμερα γιατί μπορεί να γίνετε και πάλι παιδιά και αυτό να σας αφαιρέσει όλους τους προβληματισμούς για λίγο. Αν έχετε χρόνο ρίξτε το λίγο έξω και δημιουργήστε αυτά που αγαπάτε.
Ερωτικά: Μερικοί δηλώνετε πολύ ερωτευμένοι για αυτό μπορεί να μην αποκλείετε και τον γάμο με ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή εμπιστεύεστε και περνάτε καλά. Το θέμα ενός παιδιού θα τεθεί επί τάπητος και σίγουρα θα σας γεμίσει πάρα πολύ. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυνατότητες να κερδίσετε μια μάχη κυρίως με την Τράπεζα ή άλλον φορέα που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μην αφήνετε βέβαια τα πράγματα στα χέρια των άλλων γιατί τότε θα γίνουν λάθη.



oroskopio.gr

Σχόλια