Ζώδια 22/10


KΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε πολλές δυνατότητες ανάπτυξης αλλά και ευκαιριών για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας αλλά και τις γνώσεις σας. Ένα ταξίδι ή γενικά η επικοινωνία με πολλά πρόσωπα θα σας βοηθήσει στο να εκφράσετε ανοικτά τις απόψεις σας.
Ερωτικά: Η δυνατότητα να φτιάξετε κάτι καλύτερο και να έρθετε πιο κοντά, αφήνοντας πίσω τις διαφορές σας, θα βοηθήσει στην ψυχολογία σας και κυρίως θα τα βρείτε με Δίδυμο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Τις προηγούμενες ημέρες είχατε βρεθεί σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Το καλό είναι ότι λύνονται τα προβλήματα από σχέσεις και συνεργασίες και αποκαθίστανται όλα εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όταν φεύγετε από τα δικά σας στεγανά, δημιουργείτε μια δυνατότητα στο να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνετε και κάνετε ελιγμούς, κυρίως στο να κατακτήσετε κάποιες επιθυμίες.
Ερωτικά: Ευτυχώς θα πείτε για την ζήλεια που νιώθετε κατά εποχές για το πρόσωπο που είστε μαζί. Δηλαδή θα έχετε το θάρρος και ίσως την ευελιξία και την μεγαλύτερη άνεση να μιλήσετε και να εξομολογηθείτε ακόμα πιο εύκολα τα εσώψυχά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες για τις οποίες θα ανοιχτείτε πολύ παραπάνω γιατί θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη εμπορικότητα αλλά και ευελιξία στις πωλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που θα βρεθείτε πολύ κοντά με την αλήθεια σας και δεν θα υπάρχει κανένας να σας την αμφισβητήσει. Για αυτό ανοιχτείτε και δείξτε τι ακριβώς θέλετε.
Ερωτικά: Εάν νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε ακόμα και μια υπερβολή πιθανόν θα πρέπει να την κάνετε γιατί ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος σε μια σχέση στο να κάνετε την καλή κίνηση αφού τα περιθώρια έχουν μειωθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε σήμερα ένα μεγάλο άνοιγμα και σίγουρα θα κάνετε το άλμα για μια σημαντική συνεργασία η οποία μπορεί να αφορά και σε ένα Τοξότη. Είναι όμως καλό να ερευνήσετε πολύ περισσότερο το πώς θα κάνετε αυτή την συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε επικοινωνιακή δράση αλλά προτιμάτε να περιορίσετε τις επαφές σας και να γίνετε πιο επιλεκτικοί. Η γνώση που θα πάρετε θα σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθεί ένα πρόσωπο να φλερτάρει έντονα μαζί σας και κυρίως από τον χώρο της δουλειά σας. Ίσως να είναι δύσκολη η επαφή με τον Τοξότη αλλά αν γίνει, θα έχετε κέρδος και οι δύο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι χρειάζεστε περισσότερες γνώσεις για να επιβιώσετε μέσα σε μια κατάσταση η οποία ναι μεν είναι παλιά, αλλά τώρα σας παρουσιάζεται η υποχρέωση να κάνετε και κάτι παραπάνω για να κερδίσετε το παιχνίδι..

ΛΕΩΝ
Γενικά: Πολύ καλή ημέρα για σας σήμερα, αφού θα επικοινωνήσετε άνετα και θα ξεπεράσετε κάποια θέματα τα οποία σας είχαν φανεί πιο δύσκολα. Θα έχετε πρόταση από το φιλικό περιβάλλον είτε να βγείτε, είτε να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά σημεία.
Ερωτικά: Μην αφήνετε να δημιουργούνται με το άτομο που είστε μαζί αποστάσεις. Μιλήστε και επικοινωνήστε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και μην αφήνετε σκοτεινά σημεία να σας χαλάνε την επαφή. Πιθανόν η γνωριμία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να σας πηγαίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι τωρινές αλλά να επιστρέφουν ξαφνικά και σήμερα τουλάχιστον υπάρχει μια έντονη δημιουργικότητα. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα με ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποια έντονη κινητικότητα. Προσπαθώντας να πάρετε μεγαλύτερη γνώση και κυρίως να επεκτείνετε τις επαφές σας ίσως να βρεθείτε σε μια φάση που να πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα. Βάλτε κάποιες προτεραιότητες και θα δείτε ότι θα τα βάλετε όλα σε μια τάξη.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να κάνετε κάτι το διαφορετικό και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες ημέρες ίσως να μην είστε απόλυτα ο εαυτός σας γιατί βγαίνετε έξω από τα καλούπια της λογικής. Αλλά θα έχετε μια ιδιαίτερη γοητεία οπότε μπορεί να γνωρίσετε έναν Δίδυμο. Πιθανόν να έχετε κάποιες δυσκολίες με άλλον Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να κάνετε περισσότερες διπλωματικές κινήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε γνωριμίες για να επεκτείνετε κάποιες δυνατότητες που έχετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία ίσως να τα είχατε αφήσει αρκετό καιρό και τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να πράξετε γρήγορα κάνοντας πολλές κινήσεις σε διάφορα επίπεδα.
Ερωτικά: Επειδή αμφισβητούσατε την συμπεριφορά του ατόμου που είστε μαζί σήμερα θα διαλυθούν όλες οι απορίες σας αλλά και οι φόβοι σας γιατί θα είστε πιο άνετοι και ευχάριστοι και σίγουρα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που είστε μαζί ή θα γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν σίγουρες ευκαιρίες τις οποίες θα εκμεταλλευτείτε, αφού θα τις αντιληφθείτε άμεσα. Ένας συνεργάτης θα σας δώσει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Επειδή μερικές φορές είστε κλειστοί και ίσως και ντροπαλοί σήμερα κάτω από κάποιες συνθήκες πολύ ιδιαίτερες καλό θα ήταν να ανοιχτείτε και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο επικοινωνιακό και ευχάριστο.
Ερωτικά: Αν δεχτείτε να είστε πιο ανοικτοί, τότε θα δείτε να γίνονται ανατροπές ακόμα και στην πιο δύσκολη σχέση. Πάντως να το ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να κερδίσετε αυτά που τελικά σας αξίζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει έντονη κινητοποίηση σε όλα τα θέματα. Αν χρειαστεί να γίνετε πιο ανοικτοί και διπλωμάτες να το κάνετε γιατί από εκεί θα έχετε το σημαντικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σήμερα θα βρεθείτε με κάποια άτομα πολύ κοντά και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε και τι όχι. Πάντως όσο είστε ανοικτοί σε πολλά θέματα τόσο πιο πολλά μαθαίνετε.
Ερωτικά: Έχετε εξελιχτεί αρκετά, αφού μιλάτε ακόμα και για θέματα τα οποία δεν μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε. Η ιδιαιτερότητά σας θα είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να έχετε σίγουρη και δυνατή επιθυμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες γιατί έχετε συμπάθειες από κόσμο που δεν το περιμένατε. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ψάξετε καλά τις λεπτομέρειες από μια δουλειά η οποία μπορεί και να κλείσει άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όταν πρέπει να μιλήσετε και να γίνετε κατά κάποιο τρόπο ανάλαφροι σίγουρα σας δημιουργείται μια δυσκολία γιατί δεν μπορείτε εύκολα να δεχτείτε κάποιες αλλαγές. Η γνώση θα βοηθήσει στο να πάρετε μια ξεκάθαρη απόφαση.
Ερωτικά: Ο Δίδυμος παραμένει ένα πρόσωπο που σας συγκινεί ιδιαίτερα αλλά χωρίς να μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Για αυτό χρειάζεται να είστε πιο ανεκτικοί και ανοικτοί σε συμπεριφορές που δεν συμφωνείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κινηθείτε διπλωματικά για να είναι κάποιοι ευχαριστημένοι μαζί σας και εσείς αντίστοιχα για να περάσετε την γνώμη σας αλλά και την τεχνική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε ήδη ξεπεράσει κάποιες ανασφάλειές σας για αυτό κινείστε πολύ άνετα και με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η επικοινωνία και η γνώση θα σας αποφέρει κάποιες καλές και νέες γνωριμίες.
Ερωτικά: Σήμερα κινείστε εύκολα και με άνεση για αυτό ίσως να πείτε τα δικά σας θέλω με ένα τρόπο πολύ ξεκούραστο και ανάλαφρο. Η επαφή με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο θα είναι πολύ καλή και ευχάριστη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες να φανείτε και να υπερισχύσετε πάνω σε μια αντιπαράθεση. Μην δώσετε μεγάλη σημασία σε ένα περιστατικό που σας περιορίζει γιατί υπάρχει πρόσβαση να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί υπάρχουν πολλές δουλειές και λίγος χρόνος. Για αυτό να κάνετε διάκριση που θα πρέπει να δώσετε τον χρόνο σας και που όχι.
Ερωτικά: Νιώθετε μια μικρή ένταση, κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο γιατί πιθανόν να νιώθετε πίεση και να μην μπορείτε να διαχειριστείτε τις έντονες απαιτήσεις του. Χρειάζεται να είστε ήρεμοι και να μην εκνευρίζεστε ακόμα και με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα μέσα στην πολυπλοκότητά σας θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες οι οποίες όμως χρειάζονται σταθερότητα και οργάνωση για να έχει καλή απόδοση. Αν όμως δεν μπορείτε να περάσετε πάνω από την οποιαδήποτε δυνατότητα που σας παρουσιάζεται ίσως τελικά να μην καταλήξετε πουθενά.


astrologio.gr

Σχόλια