Ζώδια 19/10



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να πέσετε με τα μούτρα για να κάνετε κάτι πολύ πρακτικό που μερικές φορές σας δημιουργεί άγχος. Είναι ευκαιρία η παρόρμησή σας να μπει σε ένα καλούπι γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνετε τις δυνατότητές σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να εξαρτηθεί από τα οικονομικά σας και ίσως να φανείτε κάπως αγχωμένοι γιατί βλέπετε ότι τα πλάνα σας δεν βγαίνουν βάσει των υπολογισμών σας και κάπως να μειωθεί ο αυθορμητισμός σας. Πάντως ο Τοξότης σας ενθαρρύνει και σίγουρα τον χρειάζεστε αυτή την περίοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά πρακτικοί γιατί δεν μπορείτε να είστε συνέχεια σε ξεκινήματα χωρίς να οργανώσετε καλύτερα τα βήματά σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χρήματα. Η ευκολία να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε στο φόρτε σας γιατί έχετε μεγαλύτερη πειθαρχία αλλά και δημιουργικότητα. Πάντα η δουλειά σας είναι το να γκρεμίζετε σαν μπουλντόζα τα εμπόδια με την σταθερότητα και την αντοχή σας για αυτό να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Έχετε τον ερωτισμό που σας βοηθάει να εκδηλώνετε τα έντονα συναισθήματά σας. Η ποιότητα που μερικές αναζητάτε ίσως να σας εμποδίζει να βλέπετε τον σύντροφό σας όπως είναι πραγματικά. Εάν σκέφτεστε τον γάμο ίσως να είναι μια καλή περίοδο για να συμμαζευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αλλαγή που αναζητάτε για να μπορέσετε πιο εύκολα να κερδίσετε χρήματα μπορεί να σας έρθει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Αλλά ίσως να μην είναι πολύ εύκολο να την αναγνωρίσετε γιατί θα είναι περιορισμένη η επικοινωνία σας. Για αυτό, ανοίξτε τις κεραίες σας και μην μένετε στις ίδιες μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αποτραβιέστε γιατί θέλετε να μείνετε μόνοι και οι λόγοι κατά την γνώμη σας είναι αρκετοί. Μπορεί να σας απασχολεί η καθημερινότητα γιατί την βλέπετε δύσκολη και επίπονη. Προσπαθήστε να βγάλετε το άγχος από πάνω σας με την γνώση και τις εναλλακτικές θεραπείες.
Ερωτικά: Ίσως να έχετε ένα κόλλημα που αυτή την στιγμή δεν είστε έτοιμοι να το δείτε ανοικτά. Η σχέση με έναν Σκορπιό σας βάζει στα δύσκολα αλλά να θυμάστε ότι είναι η εξέλιξή σας. Ο Τοξότης από την άλλη είναι πηγή ενέργειας αλλά χρειάζεται να σας εμπιστευτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε το μυαλό σας σε κάποιες επενδύσεις οι οποίες όμως δεν είναι εύκολο να τις υλοποιήσετε. Για αυτό ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε και με άλλα πρόσωπα τα οποία μερικές φορές δεν σας πηγαίνουν σαν ψυχοσύνθεση γιατί βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και πιθανόν να θέλουν τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε αφύπνιση για κάποια θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο ή ένα οικονομικό θέμα. Με κάποιους φίλους θα έρθετε πιο κοντά. Πάντα δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα κερδίσετε με την προσωπική σας αξία την εκτίμηση και την αγάπη.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ανασφάλειες και ίσως χρειαστείτε να κερδίσετε με το σπαθί σας κάποιες καταστάσεις. Το δικαίωμά σας στην ποιότητα θα είναι κάτι που θα το αποκτήσετε με την συζήτηση αλλά και τις πράξεις σας. Ο Σκορπιός σας ανεβάζει τον πήχη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κερδίσετε και να παραμείνετε νικητές αρκεί να χρησιμοποιήσετε για το καλό την εύνοια που έχετε αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείτε να κρατήσετε με κάποιο τρόπο τα κεκτημένα γιατί έχετε καταλάβει ότι θα χρειαστεί να έχετε και κάποια ασφάλεια.
Ερωτικά: Έχετε ανασφάλειες γιατί δεν μπορείτε μερικές φορές να ξεπεράσετε ένα μικρό εγωισμό που έχετε εξαιτίας της ζήλειας που νιώθετε όταν σας ξεπερνούν ή δεν σας συμπεριφερθούν με τον τρόπο που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε στη ζωή σας να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή για να δημιουργήσετε τον υλικό τομέα. Δηλαδή να ζητάτε για τον εαυτό σας χωρίς να ντρέπεστε. Μερικές φορές πιστεύετε ότι όταν ζητάτε φαίνεστε σαν ζητιάνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί θα μπορέσετε να συνδυάσετε με την καλή σας διάθεση την κατάλληλη παρέα. Η διαίσθησή σας θα σας κερδίσει αυτή την φορά. Ένα σχέδιο για ταξίδι στο εξωτερικό σίγουρα θα είναι πολύ αισιόδοξη στάση.
Ερωτικά: Έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε την προσωπική σας σχέση γιατί θα περάσει καλά το άτομο που είστε μαζί και θα ανακουφιστεί από την θετική σας προσέγγιση. Ο Ταύρος ίσως να είναι το άτομο που θα απολαύσει την καλή σας συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκουραστείτε σήμερα και περισσότερο το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι καλό που και που να σταματάτε να ερμηνεύετε τα γεγονότα αρνητικά και να σκέφτεστε ότι όλα θα είναι υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να δείτε με ποιο τρόπο θα πλησιάσετε κάποια άτομα τα οποία ίσως είναι δύσκολο να τα καταλάβετε εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρονται. Μερικές φορές ορισμένα από αυτά σας φαίνονται πολύ κτητικά.
Ερωτικά: Η διαφορετικότητα ενός προσώπου σας μαγνητίζει και θέλετε να είστε μαζί, χωρίς όμως να είστε έτοιμοι να δεχτείτε να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να κάνετε ξεχωριστές συμφωνίες μεταξύ εσάς και του ατόμου που είστε μαζί γιατί μπορεί να ανακατευτείτε και να μην βρίσκετε ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Καλό είναι μερικές φορές να καταλαβαίνετε τις βαθιές σας ανάγκες και κυρίως πως σχετίζεστε εσείς με τους άλλους. Η σχέση με Ταύρο μπορεί να σας απογειώσει ή να φτάσει στο άλλο άκρο και να σας προβληματίσει πάρα πολύ με την συμπεριφορά του.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από στενή επαφή με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά χρειάζεται να φύγουν οι τοίχοι που εσείς πιθανόν βάζετε. Καλύτερα να ζητάτε παρά να φαντάζεστε ότι εσείς τα έχετε καταλάβει όλα και ότι μάλλον θα σας συμπεριφερθεί το άλλο το άτομο απόμακρα ή χωρίς μεγάλη τρυφερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι μερικές φορές χαλάτε την καλή σας διάθεση γιατί δεν αμείβεστε ή παίρνετε πολύ λιγότερα από αυτά που κερδίζετε. Θα ήταν καλύτερο να θέσετε το πρόβλημά σας ανοικτά και να μην ταλαιπωρείστε είτε μέσα σας είτε κρατώντας αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά μερικές φορές χρειάζεται και ένα συμμάζεμα για αυτό είναι καλό να γίνετε πιο οργανωτικοί και σταθεροί στα θέλω σας.
Ερωτικά: Είναι όμορφο να μοιράζεστε και να βρίσκεστε κοντά με το πρόσωπο που θέλετε. Ακόμα και σε πρακτικά θέματα καλό είναι να δοκιμάζετε για να πάρετε κάποιες εμπειρίες που θα σας είναι πολύ απαραίτητες. Ο Ταύρος θα είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για ένα όμορφο γεύμα από κοινού.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά για να τις αντιληφθείτε χρειάζεται να είστε μέσα στα πράγματα και ίσως να δουλέψετε πολύ περισσότερο από ό, τι παλιά. Η οργάνωση είναι απαραίτητη του στόχου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει έντονη δημιουργικότητα σε πολλά θέματα. Ίσως θα ήταν καλό να αλλάξετε τουλάχιστον για σήμερα τις αντιστάσεις σας και να γίνετε για λίγο παιδιά.
Ερωτικά: Το ρίσκο θα σας κάνει να περάσετε καλά και συγχρόνως να έχετε πιο ποιοτική επαφή με το πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει. Κάπου-κάπου να σταματάτε τον έλεγχο και να ζείτε τη στιγμή, κυρίως αν έχετε να κάνετε με Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προστασία κάποιων δεδομένων και κυρίως ενός συνεργάτη σας θα σας δώσει την βοήθεια που χρειάζεστε. Ο Σκορπιός πιθανόν να σας θέλει κοντά του για να τον βοηθήσετε περισσότερο στην κοινωνική αναρρίχηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όταν περνάτε δοκιμασίες μερικές φορές αντί να γίνεστε αδύναμοι σας πιάνει το πείσμα και πάτε κατά πάνω στις δυσκολίες. Ίσως σήμερα γίνετε κάπως αναχρονιστικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Η διάθεσή σας για να φτιάξετε τον χώρο σας πιθανόν να σας δημιουργήσει το κίνητρο που θα σας κάνει δημιουργικούς αλλά και εφευρετικούς.
Ερωτικά: Κινήστε με στόχο την ασφάλεια αλλά και την καλοπέραση. Αυτό μπορεί να σας το προσφέρει ένας Ταύρος. Η διασκέδαση και το καλό φαγητό μαζί με το ωραίο περιβάλλον θα είναι αυτό που θα βοηθήσει στην αναθέρμανση των σχέσεών σας κυρίως με ένα Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή ακόμα και σήμερα σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου ίσως κάνετε κάποιες συναντήσεις για να μπορέσετε να βρείτε μια άκρη. Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι για να έχει την λύση που αναζητάτε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Όταν μπορείτε να απολαμβάνετε το εδώ και τώρα είναι πιο εύκολο για σας να χαλαρώσετε χωρίς να απομακρύνεστε από την πραγματικότητα. Η επαφή με ένα φιλικό πρόσωπο ίσως σας βοηθήσει σε μια σχέση που θα είναι τελικά πολύ καλή.
Ερωτικά: Η προσωπική σας προσπάθεια θα ανταμειφτεί γιατί οι κεραίες σας έχουν πιάσει τι χρειάζεται το άτομο που είναι μαζί σας. Επειδή μπορεί να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους σας ίσως να κάνετε μια γνωριμία με ένα φιλήδονο Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε εμπορικά και το μυαλό σας παίρνει πολλές στροφές για αυτό θα κερδίσετε κάτι εύκολα που δεν το περιμένατε. Η στενή ενασχόληση με το θέμα ενός ακινήτου θα σας φέρει ένα γρήγορο αποτέλεσμα.



Σχόλια