Βρετανία: Δολοφόνησαν 19χρονο Ιταλό επειδή «έκλεβε τις δουλειές από τους Άγγλους»Νεαρός  Ιταλός δολοφονήθηκε άγρια στο Madistone, της Βρετανίας από μια ομάδα 8 ατόμων ηλικίας 21 έως 25 ετών, που τον κλωτσούσαν και τον γρονθοκοπούσαν μέχρι θανάτου.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  η ομάδα των Βρετανών ήθελε να δώσει ένα μάθημα στον Joele Leotta και τον φίλο του Alex Galbiati, επειδή, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ που έχουν για πρώτο θέμα την είδηση, έκλεβαν τη δουλειά από τους Άγγλους.

Ο Leotta βρισκόταν στην Βρετανία για σπουδές και για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα, είχε βρει εργασία μαζί με το φίλο του σε εστιατόριο της περιοχής.

Οι νεαροί φεύγοντας από το εστιατόριο δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους Βρετανούς που τους κατηγορούσαν πως κλέβουν τις δουλειές των ντόπιων και τους έλεγαν να γυρίσουν στη χώρα τους.

Όταν οι δυο Ιταλοί έφτασαν στην κατοικία όπου διέμεναν, οι 8 τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια.

Ένας φέρεται να χρησιμοποίησε και μαχαίρι εναντίον του Leotta. Ο δεύτερος Ιταλός βρίσκεται στο νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι, τον αυχένα και τον θώρακα, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το θύμα της ρατσιστικής βίας, είχε φτάσει στην Αγγλία μόλις δέκα ημέρες νωρίτερα από την περιφέρεια του Κόμο.Σχόλια