Ζώδια 18/10




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονά σας θα σας βγάλει στην επιφάνεια και κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο όλα τα έντονα συναισθήματα που κρύβατε αρκετό καιρό. Ίσως μια παρορμητική κίνηση να σας κάνει τελικά να βρείτε τον προορισμό σας αλλά και τον προσωπικό σας στόχο.
Ερωτικά: Θα δοκιμαστείτε αλλά και θα βγείτε νικητές γιατί θα δείτε ποια είναι η πραγματικότητα. Κρατείστε την ισορροπία, την ευγένεια και την αρμονία γιατί αυτά θα είναι τα όπλα σας για να σας βοηθήσουν στις προσωπικές σχέσεις. Να προσέξετε με Καρκίνο και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν σας αφήνουν να βγάλετε τον εαυτό σας γιατί υπάρχει είτε κόντρα είτε διαφορετικότητα σε απόψεις και στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τους τρίτους και κυρίως με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα παρασκήνιο που θα σας αναστατώσει και μπορεί να σας πιάσει ξαφνικά να αναθεωρήσετε κάποιες επαφές, κυρίως με πρόσωπα που συνεργάζεστε, όχι φανερά αλλά κάτω από το τραπέζι. Πιθανόν να υπάρχουν δυσκολίες στην καθημερινότητά σας. Είναι καλό να έχετε αρμονία με το σώμα σας για αυτό να προσέξτε την διατροφή σας.
Ερωτικά: Υπάρχει μια ένταση μεταξύ ενός Κριού ή Ζυγού ή ακόμα με ένα άτομο που οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Από την άλλη όμως τα αποτελέσματα θα είναι θετικά με έναν Τοξότη γιατί θα τον εμπιστευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια παρορμητική κίνηση θα χρειαστεί να την υποστηρίξετε γιατί μπορεί να κάνετε κάτι ξαφνικό και μετά να μην το στηρίξετε είτε από αναστολή, είτε από τις συνθήκες της λογικής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κάποιες φιλικές σχέσεις σας θα περάσουν από κόσκινο οι οποίες τελικά θα καταλήξουν ή στην απόλυτη φιλία ή στην οριστική αποχώρηση, αν και είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι καλό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε ένα πολύ θετικό φιλικό σχήμα που θα σας εξελίξει.
Ερωτικά: Μπορεί μια φιλία να αλλάξει και να καταλήξει σε ερωτικό δεσμό αλλά και το αντίθετο. Σίγουρα πάντως ό, τι γίνει δεν θα σας ενοχλήσει και πολύ γιατί θα είναι της απολύτου επιλογής σας. Η επαφή με έναν Τοξότη θα γίνει πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα σας παρουσιαστεί κάτι πολύ ξαφνικό που μπορεί να σας απογειώσει σε μια πολύ καλή συνεργασία. Κρατείστε όμως και μια πισινή γιατί ίσως θα σας δυσκολέψουν τα μετέπειτα πρακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επειδή δεν μπορείτε εύκολα να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και ίσως να εκραγείτε ξαφνικά ή να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό χωρίς μεγάλη σκέψη, θα χρειαστεί να σκεφτείτε και λίγο πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε ή να ακούσετε την διαίσθησή σας.
Ερωτικά: Μπορεί να σας έχει συνεπάρει ένα θέμα επαγγελματικό και να μην ασχοληθείτε και τόσο πολύ με τα προσωπικά σας θέματα. Ίσως μέσα στην πίεση να γνωρίσετε έναν Κριό ή Ζυγό που όμως να μην έχετε και πολλά κοινά σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια διάσταση απόψεων μεταξύ ενός συνεργάτη σας ή με άτομα που είστε πολύ στενά δεμένοι με δουλειές και καθημερινότητα. Σίγουρα θα σας κινητοποιήσει με ένα πολύ δυναμικό τρόπο γιατί θέλετε να ξεχωρίσετε και ίσως και να ηγηθείτε μέσα από προσωπικές πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Κάτι καλό θα γίνει έτσι στα ξαφνικά και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ μαγνητική και συγχρόνως θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Πιθανόν ένα ταξίδι ή νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες θα σας δώσουν νέα ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Μια ξαφνική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να σας βγάλει από τις σταθερές ισορροπίες σας αλλά τουλάχιστον θα σας ενεργοποιήσει και σίγουρα θα νιώσετε περισσότερο ανάλαφροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κάνετε μια επέκταση η οποία θα σας δημιουργήσει νέα ενδιαφέροντα αλλά και νέες συνεργασίες. Πάρτε τα ηνία αλλά μην κολλήσετε στο να είναι όλοι ευχαριστημένοι γιατί είναι κάτι πολύ δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μια έντονη διάθεση να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και ίσως να ξεφουρνίσετε, από την ένταση και την πίεση που βρίσκεστε, ένα μυστικό σε ένα άτομο που εμπιστεύεστε πάρα πολύ.
Ερωτικά: Μια σχέση που δεν είναι ακόμα πολύ σταθερή θα σας προβληματίσει. Και ο λόγος θα είναι ότι θα σας ζητήσει ίσως να ξεπεράσετε τα όριά σας και να φερθείτε πολύ παρορμητικά χωρίς να όμως να το έχετε καλοζυγίσει. Είναι πιο εύκολο να κρατήσετε τα όριά σας, κυρίως με Κριό ή Δίδυμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να υλοποιήσετε και ίσως πρέπει να πάρετε φόρα και να μην φοβόσαστε. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν κάποιες οικονομικές διαφορές με άλλα πρόσωπα που θα πρέπει να τις συμβιβάσετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται σήμερα στο άξονά σας θα σας δημιουργήσει ένταση αλλά και επιθυμία να βρείτε τις σωστές και ποιοτικές σχέσεις αξιολογώντας τις σωστά για να προχωρήσετε πλέον ξεκάθαροι και δυνατοί.
Ερωτικά: Το σίγουρο είναι ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες που μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας προβληματίσουν γιατί θα σπάσετε το κατεστημένο. Αλλά μάλλον δεν αντέχετε τα δεσμά και θα φανεί ο δυναμισμός που κρύβεται μέσα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που χρειάζεστε να λύσετε αλλά πάνω από όλα να πατήσετε πόδι και να γίνει το δικό σας με έναν πολύ αρχηγικό τρόπο. Το ότι μοιράζετε την δύναμή σας από εδώ και από εκεί με στόχο να γίνετε επιθυμητοί και αγαπητοί, αυτό μπορεί να εκλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποια ενδιαφέροντα που κρατάτε μακριά από τον πολύ κόσμο γιατί δεν θέλετε να δείχνετε όλα σας τα χαρτιά. Κυρίως μερικοί είστε αρκετά καλλιτεχνικοί ή έχετε εμπνεύσεις που δεν τις στηρίζετε πολύ. Η διάθεση που έχετε να απομονωθείτε μπορεί να αυξήσει τις εμπνεύσεις σας ή ακόμα και την υπόγεια δράση σας.
Ερωτικά: Ο Κριός, θέλετε δεν θέλετε, σας απασχολεί και δεν βγαίνει καθόλου από το μυαλό σας γιατί είναι μια πολύ έντονη σχέση. Αν έχει εκνευρισμό μην ρίχνετε και εσείς λάδι στην φωτιά. Όπως επίσης μην κρίνετε το πρόσωπο που είστε μαζί από μια μόνο πράξη. Επειδή περιμένετε κάποιες πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αφήστε όσο μπορείτε να εκφραστεί χωρίς να ελέγχετε τις καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία μπορεί να είναι ένα μάθημα και για σας, κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σας που είναι το πιο δύσκολο. Θα πρέπει όμως να γεφυρώσετε το παλιό με το καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι πολύ σημαντικό το σπίτι σας αλλά και γενικά η κοινωνική σας ζωή, oπότε θα συνδυάσετε αυτά τα δύο για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη ζωή σας. Αν θέλετε να τα έχετε καλά με πολύ κόσμο, μην αρνείστε να τους κάνετε και κάποιες χάρες.
Ερωτικά: Υπάρχει μια εκτόνωση στο συγκεκριμένο θέμα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν σας αφήνει να γίνουν και πολλά λάθη και συνήθως αυτές τις ημέρες πέφτετε στα μαλακά. Αλλά αν υπάρχει κάτι που θα χρειαστεί να διορθώσετε αυτό θα είναι η συμπεριφορά σας σε σχέση με τα θέλω σας τα οποία μερικές φορές τα εκφράζετε πολύ εγωιστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τρεξίματα και μερικοί δεν προλαβαίνετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί δεν σας φτάνει ο χρόνος λόγω της μεγάλης κοινωνικότητας που διαθέτετε. Θα πετύχετε όμως κάτι δυνατό γιατί έχετε καλές δημόσιες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είναι μια δύσκολη περίοδος για σας γιατί δεν ξέρετε προς τα πού θα τραβήξετε. Από την μια για να δράσετε τελείως μόνοι σας ή από την άλλη με περισσότερο κόσμο γιατί θα αναγκαστείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό;
Ερωτικά: Αν έχετε απωθημένα θα σας βγουν τώρα ξαφνικά. Πάντως μην τα κρατάτε μέσα σας κι αφήστε τα να βγουν γιατί έτσι θα ξελαφρώσετε. Η δυναμική παρέμβαση ενός Κριού μπορεί να σας φέρει τα πάνω κάτω αλλά εσείς χρειάζεστε ηρεμία και διπλωματία.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε γενικά σε μια πολύ δυναμική φάση που ίσως να σας φανεί σαν ένα ξεφόρτωμα κάποιων αρρωστημένων καταστάσεων. Όπως λέει και η παροιμία «ό, τι δεν λύεται, κόπτεται». Μην κάνετε πίσω, προχωρήστε μπροστά με ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες που αυτό σας κάνει να φέρεστε ακόμα και ανατρεπτικά. Μπορεί να θέλετε να ζήσετε χωρίς δεσμά και όρια και ίσως να το καταφέρετε γιατί θα σας βγάλει από κάποιες παρωχημένες καταστάσεις.
Ερωτικά: Θα κάνετε τα δικά σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάτε κόντρα με το άτομο που είστε μαζί. Η πρωτοβουλία βέβαια είναι πολύ σημαντική και κυρίως για να βοηθήσετε να βρείτε την χρυσή τομή. Ένα άτομο από το εξωτερικό πιθανόν να είναι πολύ σημαντικό για σας, έτσι στα ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μετράει η γνώμη σας για αυτό μην είστε αρνητικοί με τις δικές σας τις ιδέες αλλά και γνωριμίες. Το ζητούμενο είναι να πείσετε τον βαθύ σας εαυτό ότι αξίζετε.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Από εκεί που βάζετε κάποια πλάνα να γίνετε πιο σοβαροί και περισσότερο οργανωμένοι, ξαφνικά αλλάζετε σενάριο και τα τινάζετε όλα. Το μυστικό είναι μεν ο δυναμισμός αλλά συγχρόνως θα χρειαστείτε και ισορροπίες αλλά και μια διπλωματική συμπεριφορά.
Ερωτικά: Μπορεί να δεσμεύεστε από την δική σας ψυχοσύνθεση αλλά κάποια ημέρα όπως η σημερινή δεν αντέχετε και τα πετάτε όλα στον αέρα. Ίσως να βρεθείτε με έναν Κριό, Ζυγό και να είστε ένα τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Καλό είναι να μην μπερδέψετε χρήματα με σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις ελεύθερης συνεργασίας αλλά εσείς ίσως να μην νιώθετε εμπιστοσύνη ούτε και να βλέπετε κέρδος γιατί έχετε ανάγκη την πεπατημένη.



astrologio.gr

Σχόλια