Ζώδια 17/10



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναπτύσσεστε πολύ δυναμικά για αυτό ίσως να γίνετε και κάπως εκρηκτικοί ή υπερβολικοί σε κάποια θέματα τα οποία ναι μεν σας βγάζουν από τα όριά σας αλλά χρειάζονται και εκεί ισορροπίες.
Ερωτικά: Έτσι όπως είστε αυτή την στιγμή, αν είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο θα δείτε ότι θα υπερβάλλετε και σίγουρα θα κάνετε και κάποιες τρέλες. Αν είστε απλά μέσα σε μια σχέση ίσως και πάλι να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα που μπορεί να σας πιέσουν να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν έξω από τα όρια σας. Πιθανόν να τα χαλάσετε ακόμα και με ένα πρόσωπο που είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αντίθετα η σχέση με Τοξότη θα δέσει πολύ εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο φροντίστε να πάρετε σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε αυτή την στιγμή κινείται γύρω σας και αφορά ακόμα και κάποια άλλα άτομα. Από εκεί μέσα εσείς μπορεί κάτι να βρείτε που σίγουρα θα είναι για το καλό σας. Επειδή περιμένετε χρήματα θα δείτε ότι με ευκολία θα σας έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια τάση να τα χαλάσετε όλα και να κάνετε αυτό που σας φαίνεται τρελό αλλά τουλάχιστον σας κάνει και νιώθετε ελεύθεροι. Βέβαια δεν θα το ανακοινώσετε σε κανένα. Θα το κρατήσετε για σας γιατί εσείς πιέζεστε και θέλετε να το ξεπεράσετε μόνοι σας.
Ερωτικά: Μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση η οποία θα σας αναστατώσει γιατί σπάει οποιοδήποτε όριο έχετε μέσα σας και σας εξαναγκάζει να κάνετε τρέλες ή μια μεγάλη εξομολόγηση που μετά ίσως να το μετανιώσετε. Αν ψάχνετε πάντως να βρείτε την αλήθεια για Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό σίγουρα θα την ανακαλύψετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προς το παρόν σταθεροί με τα πάνω σας και τα κάτω σας. Οι συνθήκες και το περιβάλλον της σημερινής ημέρας σας δημιουργούν ένταση γιατί θα χρειαστεί να φερθείτε τελείως διαφορετικά από την νοοτροπία σας για να πετύχετε στόχους. Μην αρνείστε καινούργια γνώση και καινοτόμες εφαρμογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε σαν να σας έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σας και ο λόγος είναι ότι θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα με φίλους και παρέες αλλά και να επικοινωνήσετε με άτομα που έχουν κάπως προχωρημένη άποψη στην οποία συμφωνείτε και εσείς.
Ερωτικά: Μια νέα γνωριμία από το πουθενά θα σας ενθουσιάσει γιατί θα δείτε ότι ταιριάζετε πάρα πολύ και ίσως να είναι νεώτερο πρόσωπο. Κατά τα άλλα θα περάσετε όμορφα σήμερα, αφήνοντας πίσω σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Χρειάζεται να βλέπετε και τα θετικά της κατάστασης, όποια και αν είναι αυτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ πρόθυμοι να συνεργαστείτε πάνω σε νέα βάση. Παρόλο την διάθεση χρειάζεται να βάλετε την ενέργειά σας να δουλέψει πάνω σε αυτό γιατί μερικές φορές αρκείστε πιο πολύ στο ιδεολογικό κομμάτι και αποφεύγετε την πράξη χωρίς να το καταλάβετε. Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Λόγω της δυναμικής σας συμπεριφοράς μπορεί να ξεσηκώσετε κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Με κάποιο τρόπο θα δεχτείτε τις αλλαγές αλλά χρειάζεται εξ ανάγκης να κρατήσετε και τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Ίσως να είστε με μια φιλική παρέα που θα σας επηρεάσει αρνητικά για το άτομο που είστε μαζί. Μπορεί να ακούσετε κάποιες αλήθειες οι οποίες ίσως να είναι και αρκετά διαστρεβλωμένες. Για αυτό να είστε προσεκτικοί κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα από μια δυναμική κατάσταση θα φανούν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να αρπάξετε από τα μαλλιά για να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Μην ταράζεστε αν μπαίνουν άλλοι στα δικά σας λημέρια και σας κάνουν έλεγχο. Χρειάζονται αποστάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια πολύ δυναμική ημέρα για σας, αφού από μέσα σας θα κτυπήσει καμπανάκι να μην κάθεστε αλλά να οργανώνεστε για να κάνετε επίθεση σαν τους κατακτητές.
Ερωτικά: Είστε έτοιμοι να εξορμήσετε και να βγείτε από την βασιλική σας φωλιά. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές βαριέστε να κάνουν την κίνηση οι άλλοι και κάνετε εσείς την αντεπίθεση μαζί με πιθανή εξομολόγηση. Η επαφή με Κριό ή Ζυγό θα είναι έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μαζεμένες ευκαιρίες που θα πρέπει να δείτε αλλά και να ξεχωρίσετε ποιά τελικά είναι για σας. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί να κάνετε διάκριση γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε από πού θα ξεκινήσετε. Πιθανόν σήμερα να πάρετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ουσιαστικά κατά της αλλαγής αλλά γίνονται κάτι ξαφνικές και γρήγορες κινήσεις είτε από εσάς είτε από τις εξωτερικές συνθήκες που αναγκαστικά, θέλετε δεν θέλετε, προσαρμόζεστε στο καινούργιο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό ή με ένα πρόσωπο που είναι αρκετά δραστικό στο να σας επηρεάζει και να σας απελευθερώνει θα σας φέρει ακόμα και σε έξαλλη κατάσταση. Αλλά τελικά επειδή θα σας πει αλήθειες ίσως να το εκτιμήσετε και να έχετε το σθένος να προχωρήσετε παρακάτω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανταλλαγές υπηρεσιών και συνεργασιών όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να δράσετε τελείως διαφορετικά και ο στόχος είναι ότι θα πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε εσείς νομίζετε ότι είναι αρρωστημένο και να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες και ίσως να θέλετε εν μέσω άλλων να ηγείστε. Επιτέλους έχετε την ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, παρόλο που κατά βάθος φοβάστε ότι θα φέρετε την ανατροπή.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια που δεν φαίνονται αρχικά γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σας λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει και μάλλον σας μπερδεύει. Τελικά θα κάνετε μια κίνηση απελευθέρωσης αλλά και προσωπικής ενδυνάμωσης που μπορεί να κακοφανεί σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες δικές σας δουλειές που ναι μεν χρειάζεστε συνέταιρο ή συνεργάτη αλλά τελικά αν τις πάρετε πάνω σας και πιστέψετε στις δυνάμεις σας θα δείτε ότι θα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μια εσωτερική δύναμη σας έχει κατακλύσει και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας. Αν αυτή η δύναμη σας πιέζει να κάνετε πράγματα που είναι έξω από την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας ή σας φαίνονται πολύ εκκεντρικές οι κινήσεις, μην αρνηθείτε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την διαφορετικότητα γιατί μέσα από εκεί θα κάνετε άλματα.
Ερωτικά: Η στάση σας απέναντι σε έναν Κριό είναι πολύ δυναμική και με τον δικό σας τρόπο θα βάλετε όρια τα οποία δεν θα τα κουνήσετε για κανέναν λόγο. Το ότι θέλετε να αποκαλύψετε περισσότερα πράγματα για σας αυτό δεν είναι και τόσο κακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη να κάνετε πράγματα μόνοι σας και συγκεκριμένα πάνω σε μια δουλειά πολύ ιδιαίτερη θα δείτε ότι θα σας ευνοήσει αυτή η κίνηση γιατί θα βγουν όλες οι καταχωνιασμένες δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε σε καλή φάση αφού βλέπετε και μόνοι σας ότι τα καταφέρνετε μια χαρά και οι πρωτότυπες ιδέες ή τα σχήματα που σας εξασφαλίζουν το μονοπώλιο σας κάνουν γενικά καλό. Αυτό που χρειάζεται είναι η σταθερότητα του στόχου σας.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη κάνει τα θαύματά της και νιώθετε ότι είστε αγαπητοί και πολύ μαγνητικοί. Γιατί λοιπόν να μην τραβήξετε πάνω σας ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και καιρό σας καίει και ίσως να είναι Δίδυμος ή Λιοντάρι; Επειδή είστε ανοικτοί και θετικοί θα πάρετε την αγάπη και την προσοχή που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες τις οποίες σήμερα θα πρέπει να βιαστείτε για να τις ακολουθήσετε. Οργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα τον χρόνο σας και ριχτείτε στην μάχη. Πιθανόν να πάρετε χρήματα από μια προσφορά επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Επειδή μερικές φοβόσαστε να κτυπήσετε την γροθιά στο μαχαίρι σήμερα θα γίνετε πιο τολμηροί και θα πάρετε τις ανάλογες αποστάσεις. Το νιώθετε και εσείς ότι δεν θα κρατηθείτε και θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Μπορεί να ενοχλήσετε μερικούς αλλά δεν μπορεί να τα έχετε με όλους καλά.
Ερωτικά: Μια νέα αρχή που θέλετε να κάνετε με το πρόσωπο που είστε μαζί θα χρειαστεί να είστε τολμηροί για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν όμως σας ενδιαφέρει να μείνετε μαζί, μην το παρατραβήξετε λέγοντας πράγματα που πονάνε. Η γνωριμία με έναν ιδιόρρυθμο Κριό θα σας απογειώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αλλαγές που θα χρειαστεί να τις δεχτείτε. Επειδή μερικοί νιώθετε μια ένταση και έναν εκνευρισμό σαν να μην σας κρατάει τίποτα, ηρεμήστε και δείτε και τα καλά της υπόθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναγκαστικά θα κάνετε πολύ γενναία ξεκαθαρίσματα με στόχο μια νέα αρχή. Η πρωτοτυπία από μια γνώση ή από μια κατάσταση που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας θα σας δώσει αυτό το κάτι που ψάχνετε αρκετές φορές. Πιθανόν ένα ξαφνικό ταξίδι που δεν περιμένατε.
Ερωτικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες με τον τρόπο που σας παρουσιάζονται προσωπικά σας ευνοούν γιατί υπάρχει η ελευθερία έκφρασης και από τις δυο μεριές και αν δεν υπάρχει, μπορείτε να το κάνετε να αλλάξει γιατί είστε αποφασισμένοι. Η αιφνιδιαστική γνωριμία με ένα Κριό ή Ζυγό θα σας δώσει ενέργεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που αν τις δείτε από την καλή πλευρά και δεν τις μπλοκάρετε θα υπάρξει εξέλιξη πολύ γρήγορη. Πάντως τίποτε δεν γίνεται με χέρια σταυρωμένα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθετε τον αέρα της απελευθέρωσης και για αυτό θα είστε περισσότερο τολμηροί σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι αυτό γιατί θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου ότι η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό μπορεί να χρειάζεται σήμερα έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Καλό είναι να μην το παίζετε θύμα και ότι δεν καταλαβαίνετε και να υψώσετε το ανάστημά σας για να κάνετε αυτά που θέλετε. Είναι καλύτερο αυτό για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια φάση που θέλετε να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο δυναμικοί και ανεξάρτητοι γιατί μερικές φορές υποχωρείτε από την πίεση που μπορεί να υποστείτε από το εξωτερικό περιβάλλον. Μπορεί σήμερα να κάνετε αγορές που αφορούν ηλεκτρονικά αντικείμενα ή ακόμα κινήσεις για το διαδίκτυο.




astrologio.gr

Σχόλια