Καυγάς Τσαπανίδου-Καμμένου στο Star: «Eίστε αστεία και ψεύτρα»


Σε αρένα μετατράπηκε το στουντιο του STAR με αφορμή την προτροπή του Πάνου Καμμένου για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.

Ο Πάνος Καμμένος επέριψε ευθύνες στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την προτροπή του λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.

Στην επίμονη ερωτηση της δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για την αποστροφή περί λιντσαρίσματος, της απάντησε «αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να επιμένετε να κάνετε αυτή την ερώτηση». Την αποκάλεσε ψεύτρα, αστεία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και ότι έχει προκατάληψη. Πρόσθεσε πως δεν ήταν δημόσια δήλωση αυτή αφού τον τραβούσε μια κάμερα από το πλάι.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη. 

Εξαλλη η Πόπη Τσοπανίδου δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει έξω και αυτή  η φράση ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να φύγει απο το studio.

Σχόλια