Στα δίχτυα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ αστυνομικός που «καλύπτει» την Χρυσή Αυγή



Στο «μικροσκόπιο» των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας ο οποίος κατέχει θέση- κλειδί στο Α.Τ. Νίκαιας και φαίνεται να τα είχε «βρει» με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν μετά από δηλώσεις στο Εθνος πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, το οποίο υποστηρίζει πως ο εν λόγω αστυνομικός «προστατεύει» την Τ.Ο. Νίκαιας ενώ φέρεται να είναι το άτομο που καλύπτει τις συναλλαγές των μελών της Χ.Α. με Πακιστανούς στους οποίους προμήθευαν έναντι ποσοστού, τσιγάρα και πάγκους με ρούχα.

Η δραστηριότητα του αστυνομικού, είχε ως αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να προσπαθήσει να τον μεταθέσει τουλάχιστον δύο φορές μακριά από τον Πειραιά ωστόσο οι γνωριμίες του τον κράτησαν στην περιοχή. Το πρώην μέλος της Χ.Α. καταγγέλλει πως ο εν λόγω αστυνομικός συνδέεται με στενή φιλία με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Εθνος, ο αστυνομικός φέρεται να ήταν στη φρουρά προστασίας εφοπλιστή ο οποίος έχει συλληφθεί.



Με πληροφορίες απο το ΕΘΝΟΣ

Σχόλια