Ο Κώστας Γρίμπιλας που ζει με την καρδιά του Ντουζόν , έχασε την κορούλα του
Σκληρά τα παιχνίδια της μοίρας για τον Κώστα Γρίμπιλα που είχε «δεχθεί» ως ανέλπιστο δώρο την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ, τον Αύγουστο του 2008, όταν οι γονείς του τελευταίου αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, που είχε βρει τραγικό θάνατο στη χώρα μας, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Μύκονο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.


Συγκλονίζει η ανάρτηση του στο facebook , ανακοινώνοντας ότι το λίγων μηνών κοριτσάκι του «έφυγε» αιφνιδίως από τη ζωή.

 «Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε…» γράφει ο πατέρας, ο οποίος  ζούσε  κυριολεκτικά μια «δεύτερη» ζωή χάρη στη μεγαλοκαρδία της οικογένειας του Ντουζόν, αφού οι γιατροί του Ωνασείου τον είχαν «ξεγραμμένο». 

Είχε προηγηθεί μια  άλλη ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής από τον 38χρονο που ζει στην Αυστραλία με τη σύζυγό του, Πόπη, με την οποία είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί την περασμένη άνοιξη.«Δεν ξέρω εάν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μία στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω, προσευχηθείτε για το παιδί μου…» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Γρίμπιλας.
Οι ευχές που δέχθηκε ήταν εκατοντάδες, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν αρκούσαν για να σωθεί  η μικρή Κωνσταντίνα-Αγγελική.

«Το παιδί αυτό είναι η συνέχεια η δική μου, της γυναίκας μου Πόπης και του Ντουζόν. Είναι ένα ευλογημένο μωρό και θα ήθελα να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγοριού που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Θέλω να μην ξεχάσει ποτέ πως ήρθε η ίδια στη ζωή» είχε δηλώσει σε έντυπο της ομογένειας ο Κώστας με τη σύζυγό του, με αφορμή τη γέννηση του παιδιού τους.

Πηγή: eirinika.gr

Σχόλια