Ημερήσιες Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα και αυτό σας δημιουργεί μια ασφάλεια. Είναι σαν να βάζετε σε εφαρμογή αυτά που έχετε μάθει.
Ερωτικά: Αναδεικνύετε το ταλέντο σας μέσα από τους καλούς χειρισμούς. Μην προσπαθείτε να ζητήσετε αποδείξεις αγάπης γιατί θα είναι άτοπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ανακάτεμα που πιθανόν να κάνετε με τα συναισθηματικά σας μπορεί να μην είναι και τόσο κακό αρκεί να κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις. Πάντα χρειάζεστε ένα χέρι να σας προσγειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα που θα κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο γιατί πολλά θα μετρήσουν σήμερα που θα είναι με το μέρος σας. Η τύχη μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα και μαζί με αυτήν η καλή σας διάθεση θα συνδυαστεί άψογα.
Ερωτικά: Η οικογένεια μπορεί να είναι αυτή την περίοδο ο πρωταρχικός σας στόχος. Μην ξεχνάτε να δίνετε εσείς πρώτα το καλό παράδειγμα και να σας ακολουθήσει και ο σύντροφός σας. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να είναι μοιραία.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην φάση που ανταλλάσετε πληροφορίες με πρόσωπα και αυτό σας κάνει καλό. Υπάρχουν πάντως υποστηρικτές σας αρκεί να τους πιστεύετε και να μην χαλάτε την εικόνα σας από το απόλυτο στυλ σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο δημιουργείτε προϋπόθεση για κάποια κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ενοχλείστε από υποθέσεις που δεν σας πολυαρέσουν και ίσως να απομονωθείτε για να τις αντιμετωπίσετε. Αν μπορείτε, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και λίγο. Μην αφήνετε το σώμα σας να κουράζεται τόσο πολύ.
Ερωτικά: Ίσως να δημιουργηθεί στον άλλον η εντύπωση ότι δεν θέλετε να είστε μαζί του. Επειδή όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, καλύτερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες για να νιώσετε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ήδη μπει σε μια περίοδο ρίσκου και ίσως αυτό να σας φοβίζει αλλά από την άλλη δημιουργούνται από το τίποτε κάποιες εξελίξεις καλές που σας πηγαίνουν πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι πολύ καλά οπότε αυτό σας δίνει κέφι και αισιοδοξία να προχωρήσετε. Βέβαια προσπαθείτε να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα από φίλους και το περιβάλλον σας αλλά αυτό σας ευνοεί ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Έχετε την καλή διάθεση να ανοιχτείτε και να δώσετε εγγυήσεις αρκεί να βρείτε έδαφος πρόσφορο και θετικό κατά την δική σας άποψη. Ο Σκορπιός σας κλείνει το μάτι και εσείς θα πρέπει να είστε πολύ σοβαροί με την πρόταση του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες μεγαλύτερες ευθύνες από αυτές που είχατε γιατί πιστεύετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε ιδιαίτερες επαφές με άτομα που σας πολιορκούν κοινωνικά και θέλουν από εσάς να παίξετε ένα ιδιαίτερο ρόλο.
Ερωτικά: Αναζητάτε την ασφάλεια με κάποιο τρόπο και αυτό ίσως να σας κάνει ελαφρώς καταπιεστικούς και απόλυτους. Δώστε όσο μπορείτε την ελευθερία στο άτομο που είναι μαζί σας για να έχετε καλύτερη επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα σας δημιουργούν στρες και ίσως να γίνετε ελαφρώς εριστικοί ή αγχωμένοι για ζητήματα που δεν μπορείτε προς το παρόν να ξεκαθαρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί σε κάθε ευκαιρία αρκεί να έχει τη λογική που να σας συμφέρει γιατί έχετε ανάγκη να πατήσετε γερά στα πόδια σας.
Ερωτικά: Μπορείτε εύκολα να πάρετε αυτό που θέλετε τουλάχιστον για σήμερα γιατί δεν θα νιώσετε καθόλου αδυναμία. Η επαφή με το εξωτερικό θα σας πείσει ότι ένα άτομο ενδιαφέρεται για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δυνατότητες τουλάχιστον για σήμερα και μπορεί να είναι η τυχερή σας ημέρα αφού διακανονίζετε τα πάντα. Υπάρχει εύκολη ροή των υποθέσεων σας και εύνοια σε πολλά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να σας αναγνωρίσουν και κυρίως να σας δείξουν ότι μεριμνούν για σας κάποια άτομα και κυρίως συνεργάτες σας. Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που μπορεί να κερδίσετε το στοίχημα μαζί του.
Ερωτικά: Είστε κάπως απασχολημένοι με το να βρείτε κάποιες διεξόδους σε θέματα υπαρξιακά και άλυτα της σχέσης σας και νιώθετε ελαφρώς μπλοκαρισμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ότι θέλετε να εισπράξετε κάποια χρήματα είναι πλέον πολύ έντονο αλλά κυρίως για μια δουλειά που μπορεί να είχατε προσφέρει στο παρελθόν και τώρα αυτό κάπως καθυστερεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου και τις υποθέσεις των άλλων και ίσως να αντιληφθείτε και κάποιες ανάγκες δικές σας μέσα από αυτό.
Ερωτικά: Το να μην είστε μόνοι για σας μερικές φορές είναι επίπονο και δύσκολο. Ίσως να χρειάζεται να σταματήσετε το κοντρόλ για να έχετε καλύτερες εξελίξεις. Παρόλα αυτά, το οικογενειακό κλίμα σας πηγαίνει και το πρόσωπο που είστε μαζί σκέφτεται να προχωρήσετε παραπέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια εύνοια από ένα ακίνητο που σημαίνει ή θα έλθει στην κατοχή σας ή μέσα από αυτό θα κερδίσετε κάτι ή ακόμα και θα μπείτε σε ένα πολύ καλό χώρο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ιδιαίτερη τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου να λύσετε κάποια πρακτικά θέματα τα οποία σας κουράζουν αρκετά. Βλέπετε ότι αν σκεφτείτε λογικά μάλλον θα κερδίσετε αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Ίσως να μην έχετε και μεγάλη διάθεση να είστε όπως θέλει μια σχέση γιατί νιώθετε ότι εξαντλήστε από την καθημερινότητα. Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που σας φλερτάρει στενά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε καινούργιες πρωτοβουλίες που χρειάζονται συνεργασίες και επαφές περισσότερο από άλλες φορές. Αν έχετε επιμονή και υπομονή θα δείτε καλά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αντιλαμβάνεστε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να επενδύσετε εκεί που ακριβώς θέλετε.
Ερωτικά: Έχετε με το μέρος σας κάποια άτομα τα οποία βοηθάνε ή σε μια κατεύθυνση ή σε μια νέα γνωριμία η οποία σας πηγαίνει πάρα πολύ. Κυρίως αν είναι Καρκίνος, θα βρείτε το άλλο σας μισό.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ευκαιρίες υπάρχουν και μάλιστα μερικοί θα πάρετε κάτι από κάποια δουλειά που είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα μπαίνει σε εφαρμογή. Κάποια κέρδη θα σας χαροποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες οι οποίες μπορεί να σας δημιουργούν πονοκέφαλο και ίσως να αφορούν σε θέματα κοινωνικά τα οποία μερικές φορές σας ενοχλούν όταν γίνονται λάθη.
Ερωτικά: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με τον Σκορπιό για να ξέρετε πλέον που πατάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να πληρώσετε και να δώσετε κυρίως σε υποχρεώσεις προς τρίτους. Ίσως να αφορά και σε ένα ακίνητο το οποίο παρουσιάζει μπερδέματα.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η βοήθεια από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως να σας σπρώξει για να πάρετε μια πρωτοβουλία πολύ θετική για το μέλλον σας.
Ερωτικά: Μην αφήσετε να εισχωρήσει κανένας που θα σας δημιουργήσει σχίσμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν παραμείνετε σταθεροί και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτόν σας θα δείτε μεγάλες αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Σε μερικούς έχει γίνει μια πρόταση η οποία ίσως στην αρχή να φαίνεται πολύ δύσκολη ή μεγάλη αλλά τελικά αν το καλοεξετάσετε και δεν φοβηθείτε τις ευθύνες θα δείτε μεγάλες αλλαγές.




astrologio.gr

Σχόλια