Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια









Από 22/9 έως 28/9











ΚΡΙΟΣ

102112193_1
Έρωτας: Το βράδυ της Κυριακής, ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό για να δώσει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Προς το παρόν, γι αυτή την εβδομάδα, δεν θα έχετε εντάσεις αλλά θα πρέπει να περιφρουρήσετε τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις πολύ σοβαρές, γάμους, κλπ, γιατί την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και μπορεί να έχετε δυσάρεστες εξελίξεις. Ευτυχώς ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα και σας βάζει στη διαδικασία να φλερτάρετε, να στρέφετε τον ενδιαφέρον και τη δράση σας στη διασκέδαση, να ενδίδετε σε απολαύσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με το Δία από τον Καρκίνο είναι ελπιδοφόρο για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες ενώ δεν αποκλείει την ανάκτηση ή απόκτηση κερδών από ακίνητη περιουσία σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ενδεχόμενα να χρειαστεί να πάρω αποφάσεις για τις συνεργασίες μου, να αναγκαστώ να βάλω προτεραιότητες. Ας δράσω άμεσα γιατί οι καθυστερήσεις θα είναι σε βάρος μου.




ΤΑΥΡΟΣ

102112181
Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία υπόσχεται πανηγυρικές εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 6-8 Μαΐου. Το βέβαιο είναι ότι θα ανοίξει ο κύκλος σας, θα σας ανανεώσουν οι καινούργιες γνωριμίες και θα έχετε τη διάθεση να δώσετε ευκαιρίες τόσο στους άλλους όσο και στους εαυτούς σας, να βγείτε και αν –όλα πάνε καλά- να κάνετε μια σχέση. Ευκαιρίες να βγείτε από το τέλμα θα υπάρξουν για τους δεσμευμένους. Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα και παίζει με το νευρικό σας σύστημα καθώς συμβαίνουν τα γεγονότα που σας αναγκάζουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες, ακόμη και αγγαρείες που δεν σας αναλογούν. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζυγό από το βράδυ της Κυριακής και, αυτή την εβδομάδα, θα διευκολύνει τις συναλλαγές σας με τράπεζες και δημόσιο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν πρέπει να κάνω ένα σημαντικό ραντεβού, η Τετάρτη είναι η πιο καλή ημέρα της εβδομάδας για να το δρομολογήσω.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182
Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στον οίκο των ερώτων σας από το βράδυ της Κυριακής και ρίχνει φως στον σε αυτόν τον τομέα. Ανακτήστε τη διάθεσή σας και επιδιώξτε καλοπέραση, φλερτ, παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βρείτε τον/την παρτενέρ που θα σας εμπνεύσει και θα περάσετε καλά μαζί του/της. Άλλωστε ο Ερμής που επίσης βρίσκεται στο Ζυγό, επιτρέπει την αξιοποίηση του επικοινωνιακού σας χαρίσματος.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι ευνοϊκό τόσο για τις οικονομικές σας δοσοληψίες όσο και για τις δουλειές σας. Τώρα δεν αποκλείεται να έχετε περισσότερες δραστηριότητες και να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο εισόδημα. Επίσης, δεν αποκλείεται να φτιάξει το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και να νιώθετε πιο ευχάριστα στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να κάνω καινούργιες γνωριμίες και μάλιστα να μου φανούν χρήσιμες όχι μόνο για να ανανεώσω το καρνέ μου (αγαπημένη μου διαδικασία) αλλά και για να συζητήσω για δουλειές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1
Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας είναι ευεργετικό για εσάς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους περίπου στις 8 με 10 Ιουλίου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για φλερτ, για παιχνίδι, για καινούργιες γνωριμίες, για διασκέδαση ή για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, να φτιάξετε ατμόσφαιρα, να ανακτήσετε το πάθος σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το βράδυ της Κυριακής, εκτός από τον Ερμή, θα βρίσκεται και ο Ήλιος στον Ζυγό για να δώσει έμφαση σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και καριέρας. Καλό θα ήταν να διεκπεραιώσετε τώρα τις όποιες εκκρεμότητές σας γιατί, την επόμενη εβδομάδα, ο Ήλιος θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ευχάριστα για εσάς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω τις τσέπες μου γιατί με τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να με βρουν κατάλληλα προετοιμασμένο ώστε να μη βγω εκτός προϋπολογισμού σε τόσο χαλεπούς καιρούς.

ΛΕΩΝ

102112184
Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τη μια ευθύνεται για τις πολλές ευθύνες που αναλαμβάνετε και τις πολυποίκιλες δραστηριότητες που αναπτύσσετε αυτή την περίοδο αλλά, από την άλλη, ανεβάζει τη λίμπιντό σας. Παράλληλα, ο Ήλιος μπαίνει το βράδυ της Κυριακής στο επικοινωνιακό ζώδιο του Ζυγού με την υπόσχεση ότι θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και θα ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Δεν μένει παρά να κινηθείτε ανάλογα, προς αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και του Δία από τον Καρκίνο, φωτίζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα που θα υπάρξουν ευκαιρίες και που, επί πλέον, ο Ήλιος και ο Ερμής υπόσχονται πιο αποδοτικά ραντεβού, καλύτερη συνεννόηση και πιθανές συμφωνίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην κάνω καταχρήσεις. Ας προσέχω τη διατροφή μου κι ας κοιμάμαι περισσότερο για να μην εξαντλήσω τα ενεργειακά μου αποθέματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185
Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες, περισσότερα και αποδοτικότερα φλερτ, φιλικές συναθροίσεις και –γενικότερα- πιο ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Να θυμάστε ότι δεν αποκλείεται κάποια φιλία σας να προαχθεί σε έρωτα και μάλιστα μεγάλο.
Καριέρα – Οικονομικά: Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και στο οποίο βρίσκεται ήδη ο Ερμής. Αν πρέπει να διεκπεραιώσετε μία οικονομική εκκρεμότητα ή να διεκδικήσετε τα δεδουλευμένα σας, δραστηριοποιηθείτε αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι συλλογικές σας δραστηριότητες και δεν αποκλείεται να ευοδωθούν κάποιοι στόχοι που έχετε βάλει από κοινού με τους φίλους σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα για δουλειές, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στο να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας, πιθανώς μεγαλεπήβολους. Αν έχετε κάποιο σχέδιο δράσης, μη διστάσετε να το βάλετε σε εφαρμογή.

ΖΥΓΟΣ

102112186
Έρωτας: Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και σας επιτρέπει να ρίξετε λίγο φως στις σχέσεις σας. Επίσης βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας και σας εξωθεί στο να κάνετε πιο εποικοδομητικές συζητήσεις. Ωστόσο, προς το παρόν, αυτό που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε είναι να περιφρουρήσετε τη σχέση σας γιατί, την επόμενη εβδομάδα, ο Ήλιος θα πυροδοτήσει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι για εσάς η όψη – ανάσα καθώς μπορεί να σας φέρει ένα άνοιγμα στην καριέρα σας και κάποια χρήματα επί πλέον. Αξιοποιείστε οπωσδήποτε αυτή την εβδομάδα για να βρείτε συμμάχους, για να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν θέσεις – κλειδιά και για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα και από αυτή τη θέση δεν αποκλείεται να μου αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αναθεωρήσω κάποιους στόχους μου ή να βάλω καινούργιους. Ας είμαι σε ετοιμότητα για αλλαγές.



 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
Έρωτας: Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο! Επιτέλους χαράς ευαγγέλια, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου. Τώρα δεν αποκλείεται να κάνετε ένα καινούργιο φλερτ, ακόμη και να μπείτε σε μια σχέση με επίσημο τρόπο. Επίσης μπορεί να δεχθείτε μια πρόταση ή να είστε εσείς αυτός/η που θα την κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, κάτι γίνεται και μάλλον (αν δεν ανατρέπεται τελείως από τον προσωπικό σας χάρτη) είναι ευχάριστο!
Καριέρα – Οικονομικά: Σπεύστε να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα που έχετε την τύχη με το μέρος σας για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια. Αν πιεστείτε λίγο παραπάνω θα ικανοποιήσετε και τον Άρη από τον Λέοντα που σας αναγκάζει να αναλάβετε ευθύνες αλλά, κυρίως, τον Κρόνο στο ζώδιό σας που κατευνάζεται με εργασιοθεραπεία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος που το βράδυ της Κυριακής μπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, θα με βοηθήσει να ανακτήσω την ενεργητικότητά μου. Ας βοηθήσω κι εγώ με το να μην εξαντλώ τα όριά μου.




ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, θέση από την οποία είναι σαφώς ευνοϊκότερος για θέματα καρδιάς. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα, σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και, σε πολλές περιπτώσεις, με σκοπό το φλερτ. Κερασάκι στην τούρτα είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία που μπορεί να δηλώνει κρυφούς έρωτες και μεγάλα πάθη. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και –πιθανώς- να προωθήσετε υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Φαίνεται ότι η κούραση σας θα πιάσει τόπο αλλά, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε αποφασιστικοί και γρήγοροι για να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες ή να τακτοποιήσετε κληρονομικές σας υποθέσεις ή να διεκδικήσετε μια καλή διατροφή από τον πρώην.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Καρκίνο, σχηματίζει ένα ωραιότατο τρίγωνο με την Αφροδίτη, ενισχύοντας το θέμα σχέσεις και δη ερωτικές. Πιο τυχεροί θα είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί περίπου 6 – 8 Γενάρη. Αυτή η όψη υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και δεν αποκλείει την ανανέωση όρκων ή τις προτάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα μια φιλία σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το βράδυ της Κυριακής είναι θετική για θέματα καριέρας. Αξίζει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό αυτή την εβδομάδα για να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας με άτομα σε θέσεις – κλειδιά ή για να προβάλλετε τη δουλειά σας στο ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Να θυμάστε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και θα βρεθείτε και πάλι ενώπιον τον εμποδίων και δυσκολιών σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συλλογικές μου δραστηριότητες αποδίδουν αυτές τις μέρες.

.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Έρωτας: Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, περιβάλλον που είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σας. Τώρα θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με καλύτερη διάθεση για να ανοίξετε τον κύκλο σας, να φλερτάρετε, να ανταλλάξετε απόψεις. Παράλληλα, ο Άρης από τον Λέοντα θα θέσει τα θέματα σχέσεων επί τάπητος είτε βάζοντάς σας στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου είτε προκαλώντας εντάσεις που καλό θα ήταν να εκτονωθούν στην κρεβατοκάμαρα...
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς μπορείτε όχι μόνο να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στη δουλειά αλλά και να κάνετε κάποιες καίριες κινήσεις στον τομέα της καριέρας με πολλές ελπίδες να αποδώσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην βαρυγκωμώ επειδή κουράζομαι. Η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τον Κρόνο που βρίσκεται στο Σκορπιό. Θα κρατήσω στο μυαλό μου ότι, όσες δυσκολίες και να έχω τώρα, ο Κρόνος είναι ο μόνος πλανήτης που φέρνει την καταξίωση.




ΙΧΘΥΕΣ

102112192
Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και του Δία από τον Καρκίνο είναι το πράσινο φως για να φλερτάρετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας, να διασκεδάσετε, να μπείτε στην περιπέτεια. Ο μόνος κίνδυνος είναι να χάσετε τα μυαλά σας, τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από ερωτικό τσουνάμι αλλά αυτά εσάς δεν σας πτοούν. Συναισθηματικοί καθώς είστε, «έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι» για να κόψετε μια γενναία μερίδα ερωτικής απόλαυσης (αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν αναιρεί τη θετική σας πρόβλεψη)...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα, είναι δείκτης πολλής δουλειάς, κουραστικής καθημερινότητας και εντάσεων. Επειδή το νευρικό σας σύστημα δεν αντέχει πολλές συγκινήσεις, καλά θα κάνετε να προσέχετε τη διατροφή σας και να κοιμάστε αρκετά ώστε να μην γίνετε νευρικοί από άγχος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζυγό, από το βράδυ της Κυριακής και θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις και τους διακανονισμούς μου με τράπεζες, δημόσιο, πρώην συζύγους.





Πηγή: astrology.gr

Σχόλια