Κερατσίνι: Γυναίκα αστυνομικός συνέλαβε μόνη της τον Χρυσαυγίτη


Aίσθηση προκαλεί η αντίδραση των ανδρών της Αστυνομίας στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία του 34χρονου στην καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη έγινε μπροστά στα μάτια της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία αντί να επέμβει παρακολουθούσε απαθής με τη δικαιολογία ότι οι ακροδεξιοί που είχαν μαζευτεί ήταν πάρα πολλοί.



Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει, όπως αποκάλυψαν η κοπέλα και ο πατέρας του 34χρονου.

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα αστυνομικός έριξε μόνη της στο έδαφος τον δράστη, και του φόρεσε χειροπέδες αφού τον ακινητοποίησε με το όπλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τόσο για το περιστατικό όσο και την αδιαφορία των συναδέλφων της που μάταια φώναζε να τη βοηθήσουν.

Η ολιγωρία της ομάδα ΔΙΑΣ προκαλεί αίσθηση και ερωτηματικά, καθώς ανάλογη ήταν η στάση τους και στην περίπτωση των αφισοκολλητών στο Πέραμα όπου απλώς παρατηρούσαν με τη δικαιολογία ότι ενδεχόμενη εμπλοκή τους μπορεί να έκανε χειρότερα τα πράγματα.




Σχόλια