Καιρός


Αίθριος και ζεστός προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχει ηλιοφάνεια και μόνο στα βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα γίνουν πιο πυκνές από το απόγευμα με πιθανότητα βροχοπτώσεων, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι το απόγευμα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου


Σχόλια