Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου που εξαπατούσε ανέργους τάζοντας δουλειά


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία 52χρονου, ο οποίος εξαπατούσε ανέργους τάζοντάς τους δουλειά. Με τον τρόπο αυτό είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικό ποσό που ξεπερνούσε τις 55.000 ευρώ.


Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δουμανίδη, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας (γεν. 22/7/1961), ο οποίος μετά τη σύλληψή του παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ο ι φωτογραφίες και τα στοιχεία του συλληφθέντος δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αυτό κρίθηκε αναγκαίο για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων, καθώς και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Συνολικά ο συλληφθείς κατηγορείται ότι εξαπάτησε 17 άτομα, παριστάνοντας τον υπεύθυνο εταιρείας, τον εργολάβο - επενδυτή, μέχρι και τον μεσολαβητή του ΕΛΓΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατάφερε να αποσπάσει από τον Αύγουστο του 2010 συνολικά 55.000 ευρώ. Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία νεαρού, ο οποίος ανέφερε ότι του ζήτησε 150 ευρώ για να τον προσλάβει σε μεγάλη ποτοποιία της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ήταν υπεύθυνος προσλήψεων.

Όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο στη φωτογραφία ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται, μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατειας Δημοκρατίας, με την εξασφάλιση της ανωνυμίας και του απόρρητου της συνομιλίας.Σχόλια