Ημερήσιες Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να βλέπετε τα πράγματα κι αυτό σας βοηθάει για να μην γίνουν λάθη. Η βασική σας θεώρηση αυτό το διάστημα δεν ξεφεύγει και πολύ από τα δεδομένα σας.
Ερωτικά: Το επίκεντρο είναι κατά κάποιο τρόπο το δημιουργικό σας κομμάτι που κατ” επέκταση είναι και ερωτικό. Έχετε μια σταθερότητα στις απόψεις και στα συναισθήματα και αυτό σας στηρίζει σε κάποιες εσωτερικές αποφάσεις. Η συντροφικότητα σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εδραιώσετε μια κατάσταση η οποία μερικές φορές δείχνει ότι σας κάθεται και μερικές φορές όχι. Καλό είναι να μην λαμβάνετε τόσο πολύ υπόψη σας τις απόψεις κάποιων ατόμων και να προχωρήσετε στα δικά σας σχέδια.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και παρόλο που δέχεστε στήριξη και βοήθεια από συνεργάτες ή από νέες γνωριμίες εσείς διατηρείτε ένα δικό σας ισχυρό κάστρο και δεν ξεφεύγετε καθόλου από εκεί.
Ερωτικά: Η γενική σας εικόνα δείχνει ότι θα πρέπει να μπείτε για λίγο στην θέση του άλλου, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει να κολλήσετε σε κάποια δικά του λάθη. Να έχετε την άνεση να μπαίνετε και να βγαίνετε. Η σχέση με Λιοντάρι γίνεται κάθε ημέρα και πιο ισχυρή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια θετική κίνηση από συνεργάτες και προτάσεις αλλά κολλάτε στην πράξη γιατί δεν έχετε βρει τον τρόπο πώς να κινηθείτε και να κάνετε τα δικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κατευθύνεστε περισσότερο προς επίλυση μιας κατάστασης πιο ευέλικτα και διπλωματικά μέσω κάποιων συνεργασιών. Υπάρχουν πιέσεις από πολλές κατευθύνσεις και κυρίως από Αιγόκερω.
Ερωτικά: Ίσως να αναλώνεστε παραπάνω με το να σκέφτεστε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα μιας κρούσης σε ένα πρόσωπο παρά να δράσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Καλό είναι να μην χάσετε τον αυθορμητισμό σας γιατί μετά θα νιώσετε κουρασμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Δημιουργούνται κάποιες έντονες προϋποθέσεις για να κερδίσετε χρήματα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αλλά και να κάνετε περισσότερο έρευνα για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε σταθεροί σε κάποιες φιλίες αλλά κρατάτε αποστάσεις γιατί θέλετε να γίνουν κατά την γνώμη σας κάποια πράγματα όπως πρέπει. Οι γεννημένοι στις 8/7 μπορείτε να αντιληφθείτε πιο εύκολα την εύνοια του Δία πάνω σας.
Ερωτικά: Έχετε ανοιχτεί περισσότερο από ό, τι είχατε σαν επιτρεπόμενο όριο και αυτό ίσως να σας κάνει να εκδηλωθείτε παραπάνω χωρίς να έχετε την αντίστοιχη συμπεριφορά. Η σταθερότητα όμως του Σκορπιού σας βοηθάει στο να έχετε μεγαλύτερες αντοχές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες που χρειάζεται να τις δείτε για να παραμερίσετε κάποια συναισθηματικά προβλήματα που σας απασχολούν και να κάνετε focus μόνο σε αυτό το σημείο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να λύσετε για να ξεκολλήσετε από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο κάποια παράπονα και ίσως αντί να τα δείξετε να παραμένετε βουβοί ή μουτρωμένοι. Η πιο καλή κίνηση είναι να μιλήσετε ανοικτά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναπτυχθείτε παρόλο που υπάρχουν μεγάλες αντιξοότητες. Εσείς δεν το βάζετε κάτω και αυτό είναι για το καλό σας. Χρήματα που ίσως περιμένατε θα σας έρθουν αλλά μικρότερο ποσό από αυτό που νομίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε το πάνω χέρι σε πολλά πράγματα. Απλά θέλετε και λίγο την ησυχία σας για να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην μπείτε σε αυτό το πολύβουο ποτάμι που σας παρασέρνει.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι αλλά μπορεί να μην το έχετε καταλάβει γιατί έχετε ταπεινότητα σαν άτομα. Μερικές φορές φοβάστε για κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν είναι πραγματικά. Δίδυμος, και Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να τα λύσετε όλα μαζί και ίσως να μην μπορείτε να βάλετε μια τάξη, επειδή η ενέργεια σας ίσως να είναι κάπως κολλημένη σε θέματα γοήτρου ή εγωισμού. Το καλό είναι ότι συνέχεια προχωράτε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στην καινούργια ενέργεια που σας κάνει μεν καλό αλλά συγχρόνως σας ξεσηκώνει για παραπάνω ελευθερία ή ακόμα και ανταρσία. Οι προσωπικές συζητήσεις και οι επαφές τουλάχιστον σας κάνουν πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο μια συγκράτηση. Μερικοί μπορεί να μην το δείχνετε προς τα έξω αλλά είναι συναισθήματα που τα νιώθετε και μερικές φορές σας στεναχωρούν κιόλας και σας γυρίζουν στο παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες, αρκεί να μπορέσετε να τις κοντρολάρετε και να είστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιστάσεις και εμπόδια αλλά αν θέλετε τα προσπερνάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε αρκετά πιεσμένοι γιατί πρέπει να δείξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνετε μέχρι τώρα και αυτό σας κουράζει. Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου νιώθετε μια πίεση για να βρείτε τι ακριβώς τελικά θέλετε να είστε.
Ερωτικά: Η σταθερότητα που έχετε για ένα πρόσωπο μερικές φορές σας κάνει καλό και άλλες σας δεσμεύει υπερβολικά. Χαλαρώστε λίγο τα λουριά για να νιώθετε όλοι άνετα. Η Αφροδίτη με την ενέργεια της σας κάνει πιο σίγουρους για τα προσόντα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διατήρηση μιας κατάστασης είναι το πρώτο σας μέλημα. Παρόλο που υπάρχουν στον ορίζοντα κάποιες καλές λύσεις εσείς μπορεί να μην τις βλέπετε γιατί υπάρχει πίεση από πολλές πλευρές. Στο χέρι σας είναι να είστε θετικοί και να μην τσιμπάτε από τα εξωτερικά φαινόμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε αρκετά σοβαροί και έχετε ανοίξει ένα μεγαλύτερο κύκλο από φίλους και νέες γνωριμίες που σας βοηθά να κινείστε καλύτερα σε σχέση με τον χαρακτήρα σας.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε. Όποιος σας το στερεί αυτό ίσως σας ωθεί να αναζητήσετε την ελευθερία σας. Νιώθετε έλξη για έναν Ταύρο όμως προς το παρόν να είναι δύσκολο να μετατραπεί σε σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κτίσετε κάποιες σταθερές βάσεις και με αυτόν τον τρόπο να δικαιωθείτε σε οτιδήποτε κάνετε. Το έχετε καταλάβει ότι είναι η περίοδος του μόχθου και της οργάνωσης της ζωή σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξετε κάποια χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθετε ξαφνικά την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να ανοιχτείτε και μέσα στον χώρο της δουλειάς σας που μερικές φορές κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά.
Ερωτικά: Η πληροφόρηση που θα πάρετε για ένα πρόσωπο ίσως να σας αλλάξει την γνώμη που έχετε μέχρι τώρα και να κινηθείτε περισσότερο ελεύθερα. Καλό είναι να τα βρείτε με έναν Δίδυμο γιατί αν σας ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να κρατάτε μούτρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυνατές ευκαιρίες που για να τις ανακαλύψετε θα πρέπει να μπείτε βαθιά σε έρευνα και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους. Οι γεννημένοι από 6 έως και 8/1 μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα μέσω συνεργατών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε γενικά κάτι καλό να δείξετε γιατί νιώθετε ότι βρήκατε άκρη με ένα θέμα που σας απασχολούσε και ίσως να ρισκάρετε πιο εύκολα. Αν σας βγει η ανάγκη να είστε περισσότερο παιδιά, μην αρνηθείτε στον εαυτό σας αυτή την χαρά.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν πιο άνετα κάποιες παρεξηγήσεις, αποστάσεις ή ακόμα και μούτρα. Επειδή θα δεχτείτε πιο εύκολα συμπεριφορές που άλλες φορές δεν ανέχεστε, θα βοηθήσει και θα στηρίξει την σχέση με Παρθένο και με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Διαφαίνονται κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε ευέλικτα και διπλωματικά γιατί μόνο τότε θα αποδώσουν. Αν περιμένετε χρήματα ή κάτι άλλο θα γίνει με ευκολία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε ελαφρώς αγχωμένοι γιατί μερικές φορές τα βάζετε όλα κάτω και στο τέλος δεν κάνετε τίποτε. Όλα μαζί μπορεί να μην πηγαίνουν. Δώστε προτεραιότητες.
Ερωτικά: Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις αστήρικτες πληροφορίες γιατί μπορεί να ακούσετε ή ακόμα και να πείτε κάτι που θα μετρήσει λάθος με το άτομο που είστε μαζί. Σήμερα θα έχετε περισσότερο την ανάγκη να φλερτάρετε ή να μιλήσετε με πρόσωπα που μπορεί στην ουσία να μην σας ταιριάζουν. Επαφή με έναν Δίδυμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να μην μπουρδουκλωθείτε και ανακατέψετε πολλά άτομα μαζί. Η κινητικότητα σας μέχρι σε ένα σημείο θα βολέψει αλλά από εκεί και πέρα θα σας κουράσει. Προσέξτε στην υπογραφή ενός συμβολαίου σήμερα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.



astrologio.gr

Σχόλια