Πύργος: Βρέφος νεκρό στο Νοσοκομείο - Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα του


24χρονη τάισε το νεογέννητο κοριτσάκι της, έφυγε απο το Νοσοκομείο για λίγες ώρες και όταν επέστρεψε ήταν νεκρό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη χθες (16 – 9 - 2013) το μεσημέρι, στο Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 24 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για έκθεση νεογνού σε κίνδυνο με συνέπεια το θάνατο του.


Ειδικότερα χθες το πρωί, το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για αιφνίδιο θάνατο νεογνού, κοριτσιού Ρομά, ηλικίας δυο ημερών, σε θάλαμο της μαιευτικής κλινικής.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η 24χρονη μητέρα του βρέφους, χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό, απεχώρησε από το νοσοκομείο για διάστημα λίγων ωρών, αφήνοντας το νεογνό αβοήθητο με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί νεκρό από μαία της κλινικής.


Κατά την επιστροφή της μητέρας στο Νοσοκομείο, αυτή συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε εισρόφηση γάλακτος μετά από τάισμα.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.



Σχόλια