To site της απιστίας




Παντρεμένοι και αρραβωνιασμένοι βρήκαν την παράνομη φωλιά τους στην ιστοσελίδα Ashleymadison.com που ξεκίνησε και στην Ελλάδα και έγινε πόλος έλξης για όσους ψάχνουν με ασφάλεια εραστή ή ερωμένη.

Η ashleymadison.com δημιουργήθηκε το 2002 στον Καναδά, ύστερα από μεγάλη έρευνα που έκανε ο ιδρυτής της Noel Biderman. Όπως αποκάλυψε, ήθελε να δημιουργήσει ένα site για singles, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 30% των αντρών που γίνονταν μέλη σε single site ήταν ήδη δεσμευμένο. Έτσι γεννήθηκε το «σάιτ της απιστίας», το οποίο είναι ανοιχτό σε είκοσι οκτώ χώρες και αριθμεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη.

Μάλιστα αμέσως μετά την Ελλάδα την ευκαιρία να βρίσκουν ερωμένη ή εραστή απέκτησαν και οι Ιάπωνες. Με σύνθημα «Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μία σχέση», η ιστοσελίδα παροτρύνει τον χρήστη να απιστήσει! Η είσοδος γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, αφού η πλήρης εγγραφή ολοκληρώνεται μέσω ενός πιστωτικού συστήματος που διατηρεί ασφαλείς όλες τις επικοινωνίες του χρήστη, όπως το mail, τις συνομιλίες και τις φωτογραφίες του. Αφού δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ, ο χρήστης μπορεί να αρχίσει την αναζήτηση συντρόφου, εστιάζοντας μάλιστα στις δικές τους απαιτήσεις. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δηλώσει το είδος της σχέσης που ψάχνει, το στιλ και την εμφάνιση του συντρόφου που τον ενδιαφέρει, τις ερωτικές του προτιμήσεις, ακόμη και τις κρυφές σεξουαλικές του φαντασιώσεις.

«Δεν εφηύραμε την απιστία, απλώς την τελειοποιήσαμε. Κάθε εννέα δευτερόλεπτα ένα νέο μέλος προστίθεται. Οι χρήστες ηλικίας από 30 έως 65 ετών είναι κυρίως παντρεμένοι ή αρραβωνισμένοι, αλλά και ελεύθεροι που απλώς ψάχνουν για σχέσεις με παντρεμένους ή αρραβωνιασμένους, χωρίς δεσμεύσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι γυναίκες, οι οποίες ψάχνουν για ερωτική σχέση που θα καλύψει τη σεξουαλική ή τη συναισθηματική έλλειψη που βιώνουν μέσα στον γάμο τους» σημείωσε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του site.

Από τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε το «σάιτ της απιστίας» άνοιξε και στη χώρα μας και ξεκίνησε να γίνεται γνωστό σε όσους σχεδίαζαν να βρουν μια διέξοδο αυτή τη ρουτίνα του γάμου τους ή μερικές ώρες περιπέτειας και πάθους, μέχρι σήμερα 50.241 Έλληνες έχουν σπεύσει να γίνουν μέλη του! Σε ποσοστό 34,1% είναι γυναίκες και 65,9% είναι άντρες.





Espresso

Σχόλια