Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών o Κόλα


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου Αλβανού δραπέτη
Τραυματίας άνδρας των ΕΚΑΜΛίγο έξω από το χωριό Βροσίνα Ιωαννίνων, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο, σημειώθηκε την Κυριακή τα ξημερώματα η συμπλοκή με τους Αλβανούς κακοποιούς στην οποία σκοτώθηκε ο Μαριάν Κόλα (φωτό).

Στο σημείο αυτό είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένοι και τους αντιμετώπισαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ, οι οποίοι παρέμεναν στην περιοχή καθώς υπήρχε η βεβαιότητα ότι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες δεν είχαν κατορθώσει να περάσουν τον ποταμό Καλαμά και να διαφύγουν στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στη συμπλοκή είναι άνδρας των ΕΚΑΜ και φέρει διαμπερές τραύμα στην κνήμη.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό αι τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον Μαριάν Κόλα.


Ο Κόλα φαίνεται ότι ήταν ο αρχηγός της συμμορίας των δραπετών των φυλακών Τρικάλων που σύμφωνα με την αστυνομία ευθύνεται για το θάνατο του αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας στις 17 Ιουνίου, αλλά και της 25χρονης στα Ίσθμια. 

Πριν δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.
Με πληροφορίες απο skai.gr

Σχόλια