Κτηνωδία στη Ρωσία: Αποκεφάλισαν άστεγοΗ είδηση προκαλεί αποτροπιασμό. Μια ομάδα μεθυσμένων Ρώσων εφήβων προχώρησε σ' ένα φρικιαστικό έγκλημα.

Αποκεφάλισαν άστεγο στους δρόμους της Μόσχας και χρησιμοποίησαν το κεφάλι του ως μπάλα του ποδοσφαίρου μέχρι που αυτό έπεσε στα σκουπίδια.

Οι δύο δράστες την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, σαν να μην τρέχει τίποτα επέστρεψαν στο σπίτι τους για ύπνο. Εκεί συνελήφθησαν από την αστυνομία που ακολούθησε τα ίχνη και τους βρήκε μέσα στα αίματα. Μπροστά στο περιστατικό ήταν και άλλοι τρεις νεαροί που παρακολουθούσαν τους φίλους τους.

Αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Komsomolskaya Pravda,  οι δύο νεαροί σε κατάσταση μέθης επιτέθηκαν με μαχαίρια στον άτυχο άστεγο και τον αποκεφάλισαν. Στη συνέχεια ένας από αυτούς σκάλισε το κεφάλι του νεκρού με το μαχαίρι και μετά το χρησιμοποίησαν ως μπάλα ποδοσφαίρου.

Οι αστυνομικές αρχές διέψευσαν πως οι νεαροί κλωτσούσαν το κεφάλι του άστεγου, ωστόσο επιβεβαίωσαν πως ο νεκρός αποκεφαλίστηκε και το κομμένο μέλος του σώματός του βρέθηκε σκαλισμένο με μαχαίρι. Οι δράστες αν καταδικαστούν αναμένεται να τιμωρηθούν μόνο με 15 χρόνια φυλάκισης.Σχόλια