Γ. Τσιμιτσέλης : «Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει;»Ο ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις. Τι ήταν αυτό που έκανε έξω φρενών; Η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Άντρες έτοιμοι για όλα» έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και επισκέπτεται διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον ηθοποιό , οι Δήμοι Πατρέων και Αγρινίου δεν δέχτηκαν να ανέβει η θεατρική παράσταση σε αυτές τις πόλεις επειδή οι ηθοποιοί εμφανίζονται ημίγυμνοι.
Όταν , ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενημερώθηκε γι' αυτή την απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έγραψε στο twitter του φανερά εκνευρισμένος:

«Προς Δήμο Πατρών και Αγρινίου (τα μέρη που μεγάλωσα). Ζούμε στο 2013! Κάθε μέρα εδώ και χρόνια βλέπουμε τα πάντα όλα μέσα από τις τηλεοράσεις. Από απευθείας δολοφονίες, βιασμούς, τσόντες μέχρι ότι δεν θα μπορούσε κανένας να φανταστεί δύο δεκαετίες πριν. Και τώρα το 2013 σας σοκάρει να δείτε πέντε άντρες με μαγιό;;; Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει; Ένα από τα προβλήματα στο χώρο του πολιτισμού είναι ότι πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να ασχολούνται μαζί γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί παρά εγώ που εκθέτω αυτό το κολασμένο και αμαρτωλό μου σώμα βεβηλώνοντας τα ελληνικά θέατρα στη χώρα του Αριστοφάνη!!».Σχόλια