Αντώνης Ρέμος: "Καρ...λα Μέρκελ! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούσ...ς"!




Μπορεί πάνω από 60.000 Έλληνες να ζουν με 3 ευρώ την μέρα, κάποιοι άλλοι, όμως, δεν «χαμπαριάζουν»: με τα κιβώτια άνοιξαν τις πανάκριβες σαμπάνιες για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά και να βρίζει τον... Σόιμπλε για την λιτότητα στη χώρα! Σε δήλωσή του, ο τραγουδιστής δίνει την δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.




Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο τραγουδιστής

Σε δήλωση που έκανε, απαντώντας στα δημοσιεύματα και τις επικρίσεις, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρει: «δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι! Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ».

Σχολιάζοντας τις ατάκες του για τον κ. Σόιμπλε, ο τραγουδιστής τονίζει πως επρόκειτο για χιούμορ και συμπληρώνει: «είναι χιούμορ που πολλές φορές εκφράζεται στην υπερβολή, αλλά ΧΙΟΥΜΟΡ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σ’ αυτούς ανήκω κι εγώ και με αυτό τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα, στη οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε».


Όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη Μύκονο

Περίπου 1.500 άνθρωποι πλήρωσαν 180 ευρώ για να μπουν το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos» της Μυκόνου, ενώ άλλα τόσα κόστιζε το υποχρεωτικό μενού, με καβουρόψυχα πανέ, μπριζόλα, σαλάτα και μους λευκής σοκολάτας.

Πάνω στα τραπέζια είχαν στηθεί 5λιτρα μπουκάλια βότκας, αν και αυτό που έκανε θραύση ήταν οι«Moet & Chandon», που σερβίρονταν μέσα σε παγοθήκες και κόστιζαν από 380 έως 25.000 ευρώ το μπουκάλι! Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ ένα πράσινο λέιζερ ανέλαβε να γράψει το όνομα του μαγαζιού στον μυκονιάτικο ουρανό!

Και μπορεί ο τραγουδιστής και οι καλεσμένοι να δροσίζονταν με τις πανάκριβες σαμπάνιες, ωστόσο, δεν παρέλειψαν να στείλουν μήνυμα... αντίστασης, βρίζοντας την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας για τα Μνημόνια!

Τραγουδώντας, ο Αντώνης Ρέμος ακούστηκε ξαφνικά να λέει στο ενθουσιώδες κοινό του «αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο π@ύστ$ς. Θαύμα παιδιά σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο π@ύστ$ς!»


«Κο*φάλ*» την ανέβαζε, «κο*φάλ*» την κατέβαζε την Άνγκελα Μέρκελ ο Αντώνης Ρέμος και το... επαναστατικό το πνεύμα ξυπνούσε, καθώς οι παριστάμενοι του άνοιγαν το ένα μπουκάλι σαμπάνιας μετά το άλλο! Πληροφορίες αναφέρουν πως συνολικά ανοίχτηκαν πάνω από 300 σαμπάνιες, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν πεταμένες σε σορούς μιας και δεν υπήρχαν γαρύφαλλα για να ράνει ο κόσμος τον καλλιτέχνη...


Με πληροφορίες απο  Star.gr

Σχόλια