Καιρός





Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με καταιγίδες στα γύρω ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος,αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που στη συνέχεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Στερεά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.



Σχόλια