Καιρός


Σήμερα Πέμπτη, στα ηπειρωτικά της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.Σχόλια