Ένταση και προσαγωγές στην Πάτρα


Τρεις τραυματίες και 25 προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης που σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Πάτρας, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε επιβάτες αυτοκινήτου, τη στιγμή που εκινείτο στην οδό Αράτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις από τους επιβαίνοντες οι οποίοι διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Στη συνέχεια υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και ύστερα από έρευνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προσήχθησαν στην Αστυνομική διεύθυνση περισσότερα από 20 άτομα.

Νωρίτερα το απόγευμα, υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Αιτία η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να τελέσει μνημόσυνο σε πλατεία της Πάτρας για τους Αχαιούς πεσόντες στην Κύπρο το 1974.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών που επιχείρησε να προσεγγίσει την πλατεία, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, απομακρύνθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.ΑΜΠΕ

Σχόλια