Έχασε την κόρη του από καρκίνο ο Πιρς Μπρόσναν


Την θετή κόρη του, ηλικίας 42 ετών έχασε από καρκίνο ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν. Η Σάρλοτ έδωσε πολυετή μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών, ασθένεια από την οποία έχασε τη ζωή της και η μητέρα της, πρώτη γυναίκα του Μπρόσναν, πριν από 20 χρόνια.

«Στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη κόρη μου Σάρλοτ Εμιλι πέρασε στην αιώνια ζωή, υποφέροντας από καρκίνο των ωοθηκών. Κοντά της ήταν ο σύζυγός της Αλεξ, τα παιδιά της Ιζαμπέλα και Λούλας και τα αδέλφια της Κρίστοφερ και Σον» έγραψε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση προς τον Τύπο ο Μπρόσναν και συνέχισε: «Η Σαρλότ πολέμησε τον καρκίνο με μεγαλοπρέπεια, ανθρωπισμό, κουράγιο και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας υποφέρουν από την απώλεια του όμορφου αγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη και ότι η θεραπεία για αυτήν την επάρατη νόσο θα βρεθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήριά σας».

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, ο 60χρονος ηθοποιός είναι συντετριμμένος από την απώλεια της Σαρλότ και κάνει προσπάθειες να το ξεπεράσει.

Η Σάρλοτ, όπως και ο αδελφός της Κρίστοφερ ήταν παιδιά της Κασσάνδρα από τον πρώτο της γάμο. Όταν ο πατέρας τους πέθανε το 1986, ο Μπρόσναν τα υιοθέτησε.



Σχόλια