Βρέθηκε το ΙΧ με το οποίο διέφυγαν από την ορεινή Ναυπακτία οι δραπέτες

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες οι οποίοι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βρίσκονται μια ανάσα από τα αλβανικά σύνορα. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. χτενίζουν την περιοχή από τη Σαγιάδα μέχρι τη Μουργκάνα, στα βουνά του Τσαμαντά καθώς και τα όρη του Σουλίου.Την ίδια ώρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έκλεψαν από τη Ναυπακτία και διέφυγαν προς τα βόρεια.


Μονάδες των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, κλιμάκιο κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βατραχάνθρωποι και ελικόπτερα σαρώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι επικεφαλής των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως οι κακοποιοί είναι εξαντλημένοι, κινούνται με τα πόδια και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που σαρώνουν την περιοχή.

Μάλιστα η εκτίμηση των αρχών είναι πως η συμμορία του Μάριον Κόλα δεν θα αντέξει για πολύ. Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού οι Αλβανοί κακοποιοί βρίσκονται «μια ανάσα» από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και κοντά στο στόχο τους να διαφύγουν στη γειτονική χώρα .

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., κατάφεραν να εντοπίσουν στο Δρυμώνα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας το ΙΧ που οι κακοποιοί έκλεψαν από την Περδικόβρυση Ναυπακτίας, για την διαφυγή τους από την περιοχή.




Σχόλια