Πάτρα: «Μετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα».Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 53χρονης όταν βγήκε την Τρίτη από το νοσοκομείο.
Η γυναίκα, το βράδυ του Σαββάτου στην καντίνα που διαθέτει κοντά στα διόδια του Ρίου, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Περιλούστηκε με βενζίνη και άφησε ανοικτή τη μπουκάλα του υγραερίου.

Όπως  «Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια. Έχω αναγκαστεί ακόμη να πάω και στους κάδους για να ταΐσω τα παιδιά μου, ενώ τρώνε ληγμένα φαγητά, ό,τι βρίσκω»,
δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Achaia.

Παράλληλα σύμφωνα με το patrastimes η 53χρονη αναφέρεται στο ένα από τα παιδιά της, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως πλέον δεν έχει ούτε τα αναγκαία.

Κατηγορεί τους κυβερνώντες για την κατάσταση στην οποία έχει φθάσει τόσο η ίδια όσο και αρκετοί συμπολίτες της λέγοντας: « H αγανάκτηση, η αδικία, η αδιαφορία τους. Όλα αυτά με οδήγησαν εκεί. Ήθελα να αυτοκτονήσω για να γλιτώσω από αυτά τα αιμοβόρα θηρία. Είναι ηθικοί αυτουργοί αυτοί που κυβερνούν αυτή τη χώρα και μας οδήγησαν εδώ. Μετάνιωσα τελικά που δεν το έκανα γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια. Βλέπω την κατάσταση να διαιωνίζεται έτσι και δεν ξέρω τελικά ποιο ήταν το σωστό».


Σχόλια