Καιρός




Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ισχυρούς βόρειους ανέμους μέχρι 8 μποφορ και λίγες βροχές στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια