Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες των Δήμου και Βαρβαρέσου


Στη δημοσιότητα δόθηκαν απο την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των Δήμου και Βαρβαρέσου. Οι δυο άνδρες κατηγορούνται για σωρεία ληστειών σε τράπεζες, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή τους στη διπλή δολοφονική επίθεση έξω από το club Bijoux στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα:

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δραστών που κατηγορούνται ότι το τελευταίο 7μηνο διέπραξαν έντεκα ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, στην Αττική.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) ΔΗΜΟΥ Θεμιστοκλή του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν. 29-7-1985 στο Μαρούσι.Β) ΒΑΡΒΑΡΕΣΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεν.5/3/1990 στην Πάτρα.


 

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος συνελήφθη την 28-06-2013 στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου και των οικιών που μίσθωναν-χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετα καθώς και προς διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας


Σχόλια