Δεύτερος θάνατος κωπηλάτηΛίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του Αντρέα Κιλιγκαρίδη, η ελληνική κωπηλασία χάνει ακόμα έναν αθλητή της.

 Ο 28χρονος Στρατής Αλεξίδης άφησε την τελευταία του πνοή στη Νορβηγία (γενέτειρα της μητέρας του) όπου νοσηλευόταν, χτυπημένος από οξεία λευχαιμία. Ο πρώην κωπηλάτης του ΝΑΣ Αιόλου Παμφίλων Μυτιλήνης είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο σε αρκετές διοργανώσεις, αλλά από το 2009 είχε σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής και είχε αρχίσει να ασχολείται με την προπονητική. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΚΟΦΝΣ, που αναφέρει: «Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη».

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης από όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.


Athens Voice

Σχόλια