Καιρός


Σήμερα Τρίτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια