Πάτρα: «Αλληλοκαρφώθηκαν» για τις ανθρωποκτονίες λόγω ερωτικής αντιζηλίας


Το πάθος για την πρώην του και η εκδίκηση που ζητούσε επειδή τον εγκατέλειψε, οδήγησαν τις αστυνομικές Αρχές στη σύλληψη του δράστη των δυο δολοφονιών ηλικιωμένων γυναικών στην Πάτρα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, οδηγήθηκε στην εξιχνίαση αρχικά μιας υπόθεσης ληστείας μετά φόνου, της άτυχης 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους και στη συνέχεια του θανάσιμου τραυματισμού, με δεκάδες μαχαιριές, της 81χρονης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου επίσης μέσα στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου.



Ο 35χρονος Πατρινός και η 45χρονη πρώην σύντροφός του που διέμενε πλέον στην Κρήτη έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι έξι ετών. 


Σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι.

Όπως προέκυψε από τα νεότερα στοιχεία, η 45χρονη τον εγκατέλειψε πριν από λίγους μήνες και πήγε να ζήσει στην Κρήτη μαζί με τον νέο σύντροφό της.

Της τηλεφώνησε και της είπε πως θα τα αποκαλύψει όλα στην Αστυνομία για τον θάνατο της Κωνσταντίνας Κουλούρη, όπως και έπραξε.

Οι αστυνομικοί μόλις ο 35χρονος τους είπε ότι δράστες ήταν η πρώην του με τον νυν σύντροφό της, τον υποψιάστηκαν.

Έτσι κρατήθηκε, ελήφθη δείγμα DNA και έγινε η ταυτοποίηση με το δείγμα που είχε βρεθεί κατά τις έρευνες στην μονωτική ταινία με την οποία είχαν φιμώσει την Κ. Κουλούρη . Παράλληλα είχε ενημερωθεί  η Αστυνομία στην Κρήτη, στην οποία είχε ήδη απευθυνθεί η πρώην σύντροφός του.


Στο μεταξύ αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με το ζευγάρι τοξικομανών που κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 81χρονης δασκάλας. Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα άτομα είχε υποδείξει ο 35χρονος δράστης.




Με πληροφορίες απο Patrastimes.gr

Σχόλια