Καιρός


Σήμερα Τετάρτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.



Σχόλια