46χρονη από την Πάτρα σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εύβοια



Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια 46χρονη Πατρινή, σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς", της Εύβοιας. Σύμφωνα με τη Γνώμη, πρόκειται για τη Βασιλική Σκέντζου - Κωνσταντάγκα.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 50χρονος σύζυγός της, πυροσβέστης από την Ιστιαία και εκτός από την ίδια επέβαιναν τα δυό τους παιδιά και ένα ανιψάκι του. Το όχημα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Αθηναίος με συνοδηγό έναν Αλβανό.

Τα δυο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά, Πυροσβεστικά, Ασθενοφόρα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους, την γυναίκα και τα παιδιά, καθώς και τους άλλους δυο τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο.

Αρχικά οι 7 τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Ιστιαίας. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασης, αμέσως στήθηκε επιχείρηση διακομιδής στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Δρομολογήθηκε έκτακτο ferry boat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από εκεί στο νοσοκομείο της Λαμίας. Η 46χρονη μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, αλλά αργότερα υπέκυψε.

Σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο ο 50χρονος πυροσβέστης, όσο και ο Αλβανός συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει το απόγευμα (6) της Τρίτης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σταροχωρίου Αχαϊας, τόπο καταγωγής της.




Σχόλια