Ημερήσιες Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια σήμερα 4 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ

Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και η τάση να προστατεύσετε την οικογένεια και γενικά οτιδήποτε θεωρείτε πολύτιμο και θετικό για σας. Από την άλλη θα κερδίσετε ένα στοίχημα με κάποιους φίλους γιατί τελικά θα τους βοηθήσετε ενώ η αρχική εντύπωση ήταν ότι δεν θα το κάνατε. Ο Υδροχόος σας βοηθάει με νέες γνωριμίες ή ομάδες που θα έχετε κοινή ιδεολογική κατεύθυνση. Η γνωριμία με έναν Τοξότη θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Καλό είναι είτε να ξεκόψετε είτε να σπρώξετε όσο μπορείτε την κατάσταση για να έρθετε σε μια τελική συμφωνία με έναν Ζυγό ο οποίος είναι ήξεις αφήξεις.




ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε καλό δρόμο αφού είστε έτοιμοι να κερδίσετε και μάλιστα να κάνετε και μια επιτυχία που ούτε καν το είχατε φανταστεί. Το ταξίδι, μια συζήτηση ή επαφή με ένα άτομο που το νιώθετε πολύ δικό σας (μπορεί να είναι και ένα συγγενικό σας πολύ αγαπημένο) θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι εναντίον σας, αντίθετα θα είναι πολύ υπέρ σας και αυτό θα σας βοηθήσει σε περαιτέρω κινήσεις. Ο Καρκίνος, Παρθένος και Ιχθύς δεν σας προδίδουν και αυτό είναι καλό για την ψυχική σας ισορροπία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε μέσα σε πυρά επειδή οι καταστάσεις που βιώνετε δεν είναι πολύ εύκολες για τον ψυχισμό σας και ίσως η επικοινωνία σας να είναι κάπως κομμένη εσείς μπορεί να νιώσετε απελπισία ή πνίξιμο. Μην ανησυχείτε όμως γιατί όλα λύνονται και θα βρεθείτε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που είστε τώρα. Όχι ότι δεν είστε δραστήριοι, αντίθετα κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα σας φέρουν σε θέση πολύ καλή αλλά το αποτέλεσμα επειδή μπορεί να μην είναι άμεσο ίσως να δυσανασχετήσετε. Οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν και οικονομικά θα σας απασχολήσουν και ίσως να γίνετε αρκετά συντηρητικοί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανέρχεστε στις δυνάμεις σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέστε να διοχετεύσετε την τεράστια ενεργητικότητά σας που έχετε αυτό το διάστημα. Κυρίως κινηθείτε για να λύσετε τα οικονομικά σας και γενικά το επαγγελματικό σας πρόβλημα γιατί τώρα σας παρουσιάζονται πιο σημαντικές ευκαιρίες από παλιά. Μπορεί μερικοί να θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας φεύγοντας ή αντιδρώντας σε μια παλιά κατάσταση αλλά γενικά θα σας βγει σε καλό η απομάκρυνση από μια κατάσταση που σας πνίγει και δεν σας τροφοδοτεί με το συναίσθημα που έχετε ανάγκη.


ΛΕΩΝ

Είστε μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε χιλιάδες μικρολεπτομέρειες και επειδή θέλετε να φτάσετε στην άκρη του νήματος ζορίζεστε γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες και κυρίως σε εφορία ή γενικά σε δημόσιες υπηρεσίες που σας κουράζουν με την πολυπλοκότητά τους. Από την άλλη η σχέση με έναν Ιχθύ και κυρίως αν συνεργάζεστε σε επίπεδο προσωπικό θα σας καθυστερήσει στο να βγάλετε συμπεράσματα γιατί δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα. Μπορεί μερικοί από εσάς να θέλετε να αποτραβηχτείτε γιατί θα νιώθετε μια κούραση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας και για στους δικούς σας. Αυτή την εποχή έχετε πολλές υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν και ίσως να μοιράζετε και με το παραπάνω την ενέργειά σας στους γύρω σας. Τουλάχιστον για σήμερα και αύριο θα βρεθείτε με πολύ καλές καταστάσεις και άτομα τα οποία είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν αλλά και ασυνείδητα να σας προστατέψουν από τα δύσκολα. Η καριέρα σας θα έχει ευκαιρία σημαντική και ίσως Καρκίνος ή Αιγόκερως παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες για την λήψη αποφάσεων. Ο Υδροχόος είναι κοντά σας αλλά με τα δικά του μέτρα και σταθμά.


ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σας πιάσουν μεγαλύτερες ευαισθησίες από ό, τι παλιά και να νοσταλγήσετε παλιές καταστάσεις, φέρνοντας στην μνήμη σας σκηνές από το παρελθόν με ένα άτομο που τώρα σας λείπει. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για σας αλλά τουλάχιστον θα βγάλετε την ευαισθησία σας προς τα έξω, αρκεί αυτό να μην σας μπλοκάρει και σας δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Είστε πολύ μπλεγμένοι από διάφορες υποθέσεις τώρα και ίσως να έχετε και κάτι παραπάνω για να βγαίνετε από το σύστημα και να μην κάνετε πράγματα για σας. Η σχέση με Καρκίνο ή Ιχθύ σας δημιουργεί αδυναμία συναισθηματική. Τουλάχιστον όλη αυτή η ευαισθησία να διοχετευτεί σε δημιουργική απασχόληση, όπως χορός, ζωγραφική ή ηθοποιία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να ελαφρώσετε το κλίμα που έχει βαρύνει γύρω σας αλλά ίσως οι προσπάθειές σας να πέσουν στο κενό επειδή ζητάτε υπερβολικά πράγματα και κυρίως θέλετε να επικοινωνήσετε με καταστάσεις και άτομα που μπορεί να είναι τελείως παράταιρες με τον δικό σας ψυχισμό και τα δικά σας θέλω. Από την άλλη αν δεν τεμπελιάζετε θα προσφέρετε σημαντικό έργο στον εαυτό σας και τους γύρω σας, αρκεί να μην σας πιάσει λύπη και αδυναμία. Η ιστορία με έναν Δίδυμο σας προβληματίζει γιατί δεν βλέπετε μέλλον μαζί του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε επιφορτισμένοι στο να πάρετε και να δώσετε γνώση ή πληροφορίες που σας οδηγούν σε άλλα μονοπάτια επαγγελματικά. Σίγουρα το εξωτερικό είναι πόλος έλξης για σας γιατί σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια και γενικά οτιδήποτε σας βγάζει από μίζερες και μικρές καταστάσεις. Να είστε προσεκτικοί με θέματα οικονομικών και ειδικά με καταστάσεις και συνεργάτες που είναι τα πράγματα κάπως φλου, δηλαδή δεν έχει υπογραφεί κάτι που να αποδεικνύει ότι εσείς θα πληρωθείτε και όλα είναι δια του λόγου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε γενικά κάπως διασκορπισμένοι και χαμένοι από εδώ και από εκεί και δεν φτάνετε στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Η ζωή σας έχει αλλάξει αφού προσπαθείτε να βγείτε έξω από την τετράγωνη λογική και να αντιληφθείτε τις καταστάσεις μέσα από το συναισθηματικό κόσμο. Ίσως τότε να διαπιστώσετε ότι μπορούν να βρεθούν με αυτό τον τρόπο λύσεις που δεν ήταν μέχρι τώρα, τουλάχιστον στα δικά σας μάτια, εύκολες ή αντιληπτές. Η σχέση με έναν Δίδυμο έχει σπαμπανεβάσματα και κυρίως λάθος πεποιθήσεις για την κοινή σας ζωή. Η πλήρης ενασχόληση με τα οικονομικά σας θα σας κάνει καλό γιατί μπορεί να πετύχετε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις περιμένατε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά αλλά τελικά επηρεάζεστε από την γνώμη ή τις συνθήκες τρίτων που σας επηρεάζουν και δεν κάνετε τα βήματα που πρέπει. Όσον αφορά στο επιχειρηματικό κομμάτι που θέλετε να αναπτύξετε ως προσωπική κατεύθυνση απέναντι στην κρίση θα χρειαστεί να βάλετε όλες σας τις δυνάμεις για να ελέγξετε την κατάσταση καθώς επίσης να επιστρατεύσετε τη λογική σας για να επιβιώσετε αυτό το διάστημα. Κάποιες κινήσεις που είχατε κάνει και αφορούσαν μια προσωπική σας σχέση που είστε κάπως απόμακροι νιώθετε ότι πέφτουν στο κενό γιατί δεν ρέουν τα πράγματα όπως τα θέλατε. Με Ταύρο ή με Σκορπιό τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά και πιο περίπλοκα.


ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ δραστηριοποιημένοι αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει και να κάνετε πίσω γιατί τότε θα χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται συνέχεια μπροστά σας. Σίγουρα με τον Ήλιο που μπήκε στους Ιχθύες η ενέργειά σας θα γίνει πιο μεγάλη. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα βρείτε την δύναμη να εξωραΐσετε δύσκολες καταστάσεις μέσω της ασφάλειας που θα προσφέρετε στους γύρω σας ή την οικογένεια σας. Οικονομικές ευκαιρίες είτε μέσα από ένα οικογενειακό ακίνητο είτε μέσα από μια δουλειά που έχει και ρίσκο.





astrologio.gr

Σχόλια