Καιρός: Θερμοκρασία μέχρι 35 βαθμούς





Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά της Θράκης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια