Αχαΐα: Αποκάλυψη για την μάνα που σκότωσε το παιδί της - Προφυλακίστηκε η 31χρονη






















«Δεν πρόκειται για μια απρόσμενη τραγωδία η ιστορία της μητέρας που χτύπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έβαλε το βρέφος της στην κατάψυξη»

Αυτό ισχυρίζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο είχε ενημερώσει ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2012 τις αρμόδιες Αρχές.

Δέκα μήνες έχουν περάσει από τότε, με τη μητέρα μόλις να έχει συλλάβει το τρίτο της παιδί.

Ο οργανισμός είχε ενημερωθεί μέσω ανώνυμης καταγγελίας ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι σε βρεφική ηλικία, βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η ανατριχιαστική δολοφονία στο Αλεποχώρι Aχαΐας που εδώ και δύο μέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα μπορούσε να αποφευχθεί , καθώς το επικίνδυνο περιβάλλον στο οποίο ζούσαν τα παιδιά δεν ήταν κρυφό στους αρμόδιους.

Στις 23 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Χαλανδρίτσας είχαν μεταβεί στην οικία της οικογένειας διαπιστώνοντας ότι τα δύο παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ δύο μέρες αργότερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε την Εισαγγελέα Πατρών, με την ένδειξη του κατεπείγοντος.

Παρ' όλα αυτά οι διαδικασίες δεν κινήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα το τραγικό τέλος του μόλις τριών μηνών βρέφους.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέα κρίθηκε σήμερα ,μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η παιδοκτόνος η οποία θα οδηγηθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Θήβας. 

Η συνήγορος υπεράσπισης της 31χρονης, σε δηλώσεις της  ανέφερε ότι θα ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της κατηγορούμενης, με το αιτιολογικό ότι βρίσκεται ακόμα σε επιλόχεια κατάθλιψη.

Ταυτόχρονα είπε ότι η 31χρονη δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί της και δεν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της.


"Είναι θύμα και αυτή και το παιδί της, θα μπορούσαν να το έχουν προλάβει οι υποστηρικτικές δομές της κοινωνίας", τόνισε η ίδια.





Σχόλια