Πάτρα: Σκοτώθηκε στο εξωτερικό η 24χρονη Ιωάννα, κόρη του γνωστού χρυσοχόου Γ. Θωμόπουλου
Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της 24χρονης Ιωάννας Θωμοπούλου, κόρης του γνωστού κοσμηματοπώλη χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου, που διατηρεί κατάστημα στην οδό Κορίνθου (και Ερμού).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, η άτυχη κοπέλα ήταν απόφοιτος της Σχολής Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν στο Μπελίζε του Μεξικού, όπου έκανε μεταπτυχιακό.

Μαζί με δύο φίλες της με τις οποίες έκαναν την ίδια εργασία (η μία από τη Μάλτα και η άλλη από τις ΗΠΑ) αποφάσισαν να μεταβούν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, για τις εκδηλώσεις της ημέρας Ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Πήραν ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της πόλης, αλλά στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο (ΦΩΤΟ) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις κοπέλες και ο οδηγός.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω της ελληνικής πρεσβείας, η οικογένεια ενημερώθηκε για το συγκλονιστικό συμβάν.  Συντετριμμένοι οι γονείς της Ιωάννας- Γιώργος και Ολυμπία-καθώς και η αδελφή της Τέτη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας στην Πάτρα.Σχόλια