Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου





ΚΡΙΟΣ
Είναι αναγκαίο να ακούσετε και τις συμβουλές τρίτων και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Η οικογένεια και κυρίως ένας Αιγόκερως σίγουρα σας στριμώχνει για να είστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας. Για αυτό να μην το πάρετε πολύ βαριά ότι δηλαδή οι άλλοι σας ορίζουν την ζωή κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που είστε σε φάση μικρής επανάστασης. Ακόμα και ένας συνεργάτης ή προϊστάμενος μπορεί να επέμβει για να κάνετε σε ένα σημείο αυτό που κατά την γνώμη του είναι το σωστό. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι ότι «όχι, δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν». Εδώ χρειάζεται να αλλάξετε και επιτέλους να ακούσετε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν θα χαλάσετε λεπτές ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μια εσωτερική καθοδήγηση και νιώθετε σαν να σας κατευθύνει το ένστικτό σας τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε για να γίνουν αυτά που θέλετε. Κυρίως αν έχετε πάρει απόφαση να επεκταθείτε ή να κάνετε μια κίνηση σε σχέση με το εξωτερικό ή ανώτερες σπουδές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να δράσετε όπως ακριβώς σας ορίζει ο εαυτός σας και απ” αυτό θα πάρετε ικανοποίηση αφού θα έχετε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα η φιλικότητα προς όλους είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας που θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από κάποιες τελευταίες δυσκολίες που ίσως νιώσετε από έναν Σκορπιό ή ένα πολύ στενό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζεστε αναπροσαρμογές και μάλιστα σε θέματα που σας φαίνονται δύσκολα στην διαχείριση. Μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια ενοχές ή δύσκολα συναισθήματα αλλά γρήγορα θα τα ξεπεράσετε αφού θα έχετε βαθιά μέσα σας αισιοδοξία και ηρεμία, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που έχετε και τον Δία και την Αφροδίτη να σας δημιουργεί κάτι πολύ καλό. Για αυτό καλύτερα να σηκώσετε τα μανίκια και αντί να γκρινιάζετε συνέχεια και να είστε ανικανοποίητοι κάντε ένα βήμα πίσω και παρατηρήστε τον εαυτό σας αντί να τον κρίνετε ή να τον πιέζετε. Τότε θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα δράσετε πιο οργανωμένα. Η επικοινωνία με Αιγόκερω θα είναι πιο εύκολη αλλά και με έναν Ιχθύ θα γίνει με καλύτερους όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα βγάλετε στην επιφάνεια συναισθήματα που σας τοποθετούν πιο εύκολα στην πλευρά των άλλων. Για αυτό εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να έχετε παράπονα ή άσχημα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια από μια συνεργασία και ο τρόπος που γίνεται να μην σας καλύπτει γιατί δεν σας δίνει τα εχέγγυα για να προχωρήσετε. Όχι όμως και τα εφόδια γιατί αυτά θα είναι αρκετά. Απλά εσείς δεν είστε έτοιμοι μερικές φορές να κάνετε το άλμα. Υποθέσεις με γονείς ή με ένα άτομο που παίζει τον ρόλο της οικογένειας στην ζωή σας, μπορεί να είναι και Αιγόκερως, θα σας βγάλουν από ένα τέλμα που μπορεί να είναι δύσκολο αλλά θα ξαναπάρετε και πάλι τα ηνία μιας κατάστασης.

ΛΕΩΝ
Νιώθετε κάπως απομονωμένοι γιατί οι υποθέσεις που έχετε σας πιέζουν και σας κάνουν να μην παίρνετε την ενέργεια που θέλετε για να δράσετε με αγάπη προς το εαυτό σας. Μπορεί να τα βλέπετε όλα υποχρεώσεις και πρέπει και αυτό σας δεσμεύει. Από την άλλη όμως αν συγκεντρωθείτε με στόχο τις φιλοδοξίες σας και τις ανάγκες σας θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα απλά είναι λιτά σε σχέση με αυτά που θέλετε να υπάρχουν στην ζωή σας. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα σας βάλει σε τάξη. Οι υποχρεώσεις σε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας πιέσουν γιατί μπορεί να πιστέψετε ότι δεν θα έχετε προσωπική ζωή αλλά το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ κοντά σας αλλά με όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείτε σήμερα τουλάχιστον να έχετε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες γιατί τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και ελπιδοφόρα. Για αυτό βάλετε όλες τις προσπάθειες για να τελειώσετε σήμερα κάτι από το οποίο μπορεί να κερδίσετε χρήματα είτε από ένα μικρό ρίσκο ή από μια επένδυση συγκεκριμένη. Όλοι βέβαια αυτή την περίοδο περιμένουν πολλά από εσάς για αυτό θα γίνετε περισσότερο συγκεκριμένοι ή συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Η ξεκάθαρη πάντως συμπεριφορά σας θα βοηθήσει έναν Αιγόκερω γιατί θα μπουν όλα κάτω από διαφάνεια. Ο Υδροχόος μέσα στο χώρο της δουλειάς σας θα είναι πιο κοντά σας και ίσως να σας δείξει και κάτι παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ
Σίγουρα νιώθετε περίεργα κυρίως από την συμπεριφορά ενός Καρκίνου ή ενός Αιγόκερω. Η ζωή σας χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση και πειθαρχία για αυτό σηκώστε τα μανίκια και μην αφήνετε ψευδαισθήσεις ή μια δύσκολη σχέση με έναν Παρθένο ή Ζυγό να σας κατευθύνει. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κάνετε τόσο πιο γρήγορα θα είστε έτοιμοι για βήματα δραστικά και σίγουρα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μια εύνοια ακόμα και από φίλους που μπορεί να σας βοηθήσουν με την στάση τους ή να σας συστήσουν σε μια καινούργια δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε ότι χρειάζεται να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε θέματα οικονομικών και γενικών υποχρεώσεων. Οι επαφές που θα κάνετε ή αυτά που θα πείτε στους γύρω σας θα είναι συγκεκριμένα και σαφή. Θα διαπιστώσετε ότι μόνο μέσω της σκληρής εργασίας τουλάχιστον για σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το βαρύ φορτωμένο πρόγραμμά σας. Ίσως να πάρετε απόφαση να είστε πιο αυστηροί και συγκρατημένοι με θέματα διατροφής. Επειδή έχετε ανάγκη να γίνετε πιο κοινωνικοί και γενικά περισσότερο ανοικτοί, θα καλέσετε φίλους στο σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγκαστική προσγείωση. Μετά την απογείωση που είχατε τις προηγούμενες ημέρες τώρα νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί και μετρημένοι σε λόγια, πράξεις και γενικά κινήσεις. Σίγουρα θα γίνετε πιο πρακτικοί και θα προσπαθήσετε να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας για αυτό θα διαπραγματευτείτε αυτά που πιστεύετε ότι έχετε αφήσει μέσα σε μια συνεργασία να πλανούνται στον αέρα σαν εντυπώσεις τουλάχιστον από την πλευρά σας. Είναι αναγκαίο να σιγουρέψετε αυτά που δεν είναι απόλυτα σταθερά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή είστε σε δράση αλλά με ρυθμούς πολύ ήρεμους καλό θα είναι να διασφαλιστείτε περισσότερο σε οτιδήποτε κάνετε κυρίως με Παρθένους και Ιχθύες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπαίνετε σε μια καλύτερη φάση, αφού θα κινηθείτε σωστά για να κερδίσετε πράγματα τα οποία πιστεύετε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια οτιδήποτε είναι αυτό που σας κάνει καλό και σας προοδεύει. Επειδή θα έχετε διάθεση για δράση αλλά και να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα προσωπικά σας θέματα καλό θα είναι να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους και κυρίως αν θέλετε να συζητήσετε με έναν Παρθένο ή έναν Σκορπιό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείτε να διορθώσετε ακόμα και ασυνείδητα πράγματα τα οποία είχαν χαλάσει από προηγούμενες καταστάσεις. Κυρίως μέσα στην προσωπική σας σχέση κάνετε διορθώσεις και αλλαγές με στόχο να ξεμπλοκάρετε ένα κομμάτι που είναι πολύ δύσκολο με τον σύντροφό σας. Αυτό σίγουρα θα γίνει από την πλευρά σας με μεγαλύτερη κατανόηση προς όλα τα προβλήματα και τα θέματα του άλλου. Θα δείτε αρκετές αλλαγές. Θα σας βγουν στην επιφάνεια προσωπικές και κοινωνικές φιλοδοξίες με στόχο την επαγγελματική σας εξέλιξη για αυτό θα έχετε συμπαραστάτη κυρίως έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.

ΙΧΘYΕΣ
Χρειάζεστε αναβάθμιση και εσείς την κάνετε μόνο όταν σφίξετε τα λουριά και γίνετε σοβαροί και συγκροτημένοι προς ένα στόχο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γίνετε περισσότερο φιλόδοξοι και θα κινηθείτε στο να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση αλλά με την βοήθεια της οικογένειας ή με την υποστήριξη από φίλους και γνωστούς που έχουν μεγαλύτερη ή ισχυρότερη κοινωνική ή επαγγελματική θέση. Επειδή είστε σε διάθεση δημιουργική καλό είναι να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους και να οργανώσετε περισσότερο τα πράγματα. Παρθένος και Αιγόκερως είναι άτομα που σας βοηθούν. Ο Δίδυμος μπορεί να σας αποσυντονίζει.




astrologio.gr

Σχόλια