Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/7


ΚΡΙΟΣ
Αναγνωρίζετε την αξία της προσφοράς και της υπηρεσίας. Είναι σημαντικό να δείτε κάποια άτομα στην ζωή σας που μπορεί να παίζουν χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουν τον ρόλο του θεραπευτή ή αυτού που σας ηρεμεί και σας κατευνάζει. Σήμερα θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο να οργανώσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με στόχο το να βρείτε τι σας κάνει και χάνετε είτε την ενέργειά σας είτε ακόμα και ευκαιρίες. Παρθένος, Ζυγός είναι σημαντικά άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε σε μεγάλη διάθεση γιατί βλέπετε ότι το πρόγραμμά σας βγαίνει με κάποιο τρόπο που ικανοποιεί όλες σας τις ανάγκες και τις πρακτικές. Γενικά μερικές φορές περνάτε ένταση όταν χρειάζεται να δράσετε πιο άμεσα και αυτό ίσως σας ξεβολεύει από το πρόγραμμά σας. Πάντως μπορείτε να κάνετε αγορές με ευκαιρίες και γενικά η καλή διαχείριση που θα κάνετε στα οικονομικά σας θα σας ενθουσιάσει. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει προς όλες τις καταστάσεις και να έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ δραστήριοι αλλά και μπερδεμένοι τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο για πράγματα τα οποία δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι πρέπει να κάνετε. Σε πρακτικά θέματα θα είναι σήμερα αφιερωμένη η ημέρα σας, αφού θα χρειαστεί να προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που μπορεί να σας βγάλει από τις νεφέλες. Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς θα έρθουν σε επαφή μαζί σας και θα μιλήσετε και για κάποιες δουλειές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε σήμερα για την σχέση με έναν Παρθένο. Καλύτερα να μην βγάζετε από το μυαλό σας πράγματα που μπορεί να μην στέκουν. Επιδιώξτε μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γενικά επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι και αποφεύγετε να πληγωθείτε, δεν θέλετε να κάνετε κανένα ξεκάθαρο βήμα απέναντι σε ένα πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί και αφήνετε να αιωρούνται ακόμα και ψευδαισθήσεις. Είναι σημαντικό ένα ταξίδι, αν θα το κάνετε σήμερα, γιατί θα σας κάνει καλό και θα ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ
Είστε πολύ πρακτικοί και σήμερα ασχολείστε περισσότερο με την καθημερινότητα παρά άλλες ημέρες. Μπορεί να θελήσετε να καταπιαστείτε με πιο ρεαλιστική διάθεση για ένα ακίνητο και να δείτε μια πραγματικότητα την οποία μπορεί να μην είχατε εντοπίσει. Η υπηρεσία και η προσφορά για τις ανάγκες και τα προβλήματα ενός Ιχθύ θα σας ανακουφίσουν γιατί νιώθετε ότι κάνετε κάποιο έργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα σας αφού οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας δώσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες να εκφράσετε τον εαυτό σας όπως εσείς θέλετε. Μην αφήνετε τις αποστάσεις που παίρνετε μέσα σας να σας χαλάνε ακόμα και μια καλή σχέση γιατί με αυτόν τον τρόπο έχετε την τάση να μένετε μόνοι. Η ευαισθησία για ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και συγγενικό ίσως να σας απομακρύνει την λογική και να μην χειρίζεστε καλά τις υποθέσεις του.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε κάπως την ανάγκη να ξεκουραστείτε ή αυτά που θα κάνετε να παραμείνουν κρυφά γιατί μπορεί να βοηθήσετε κάποιο πρόσωπο και να μην θέλετε να ξέρουν οι άλλοι εσείς τι κάνετε. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας ανανεώσει αλλά μπορεί να μην είστε έτοιμοι να κάνετε την κατάλληλη κουβέντα μαζί του, ώστε να αποσαφηνιστούν όλα τα σημεία που δεν υπάρχει επαφή και συνεννόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε πολύ πιο άνετοι γιατί βλέπετε ότι η επιμονή σας για ένα θέμα ήταν σωστή και τώρα κατά κάποιον τρόπο θα βγείτε και από πάνω. Φίλοι που είναι πολύ κοντά σας θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση που μπορεί να είχατε από την κόντρα με ένα άλλο άτομο. Γενικά αρχίζουν τα πράγματα και εξισορροπούν και όλα μπαίνουν στην θέση τους. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και το οικονομικό που σας κούρασε αυτή την εβδομάδα τώρα θα δείτε ότι κάτι αρχίζει και γίνεται και βλέπετε ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όταν αναγκάζεστε να κάνετε κάτι που σας βάζει μέσα στο πρόγραμμα πιθανόν να σας κουράζει αλλά καλό είναι να μην το αποφεύγετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιο μεθοδικοί αλλά και γενικά επειδή σας κάνει καλό να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας να μην αναλωθείτε τουλάχιστον για σήμερα σε ανούσιες κοινωνικές περιφορές γιατί μετά μπορεί να νιώσετε τύψεις για το αν διαχειριστήκατε καλά τις υποθέσεις σας σήμερα. Ο Παρθένος πάντως θα σας φανερώσει μια αλήθεια που πιθανόν να σας ενοχλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανακατεύεστε με θέματα που σας αρέσουν και συγχρόνως σας κάνουν πολύ καλό γιατί είναι μέσα στο οργανωτικό πνεύμα του ψυχισμού σας. Πιθανόν να θελήσετε να κάνετε νοικοκυριό πάνω σε χαρτιά και σε ντουλάπες και γενικά οτιδήποτε θέλετε να καθαρίσετε και να ξεφορτωθείτε σαν άχρηστο που θα σας κάνει καλό και ενεργειακά γιατί οτιδήποτε πετάτε σας κάνει καλό στο να φτιάξετε τον χώρο σας για να έρθει το καινούργιο. Ο Δίδυμος μπορεί να σας ανοίξει σε μια μεγαλύτερη επικοινωνία και κοινωνικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ιδιαίτερα εστιασμένοι στο να κάνετε πράγματα που μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά τουλάχιστον θα ξεμπλοκάρετε από τα πολλά πρέπει. Ίσως η αναφορά σε μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει άμεσα να είναι απαγορευτική αλλά εσείς θα καταφέρετε μέσα σας να αλλάξετε την κατάσταση και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα και κυρίως συναρπαστική γιατί πάντα στον ερωτικό τομέα σας τραβάνε τα απαγορευμένα και τα διαφορετικά. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Παρθένο.

ΙΧΘYΕΣ
Αγωνίζεστε να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που μερικές φορές είναι εκεί και άλλες σας ξεφεύγει. Χρειάζεται να είστε πιο συγκεκριμένοι και κυρίως είτε μέσα σε μια συνεργασία είτε μέσα στον γάμο σας γιατί μερικές φορές είστε πολύ φλου και φευγάτοι και υπάρχει αναγκαιότητα εκ των πραγμάτων να κάνετε κάτι πιο γειωμένο και να πιάσετε και τον σφυγμό του άλλου. Ένας Παρθένος που μπορεί να είναι συνεργάτης σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο οργανωτικοί και μεθοδικοί.

Σχόλια