Ιταλία: Σάλος για τον γιατρό που ασελγεί σε ασθενή-δημοσιογράφο και δέρνει τηλεοπτικό συνεργείο [video]



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει έναν Ιταλό γιατρό να ασελγεί σε ασθενή του. Το περιστατικό κατέγραψε κρυφή κάμερα ιταλικής εκπομπής.

Το θύμα του γιατρού ήταν δημοσιογράφος και το ραντεβού «στημένο» σε μια προσπάθεια να ερευνηθούν οι σχετικές καταγγελίες, οι οποίες όπως φαίνεται αποδείχθηκαν αληθινές.

 Η δημοσιογράφος της ιταλικής εκπομπής έκλεισε ραντεβού με τον γιατρό στο ιατρείο του στη Ρώμη. Στην τσάντα της που είχε μαζί της και την οποία είχε αφήσει απέναντι από το κρεβάτι είχε εγκατεστημένη μια κρυφή κάμερα η οποία κατέγραφε τα πάντα.

 Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν σοκ.
Ο γιατρός, καθώς εξετάζει την ασθενή την χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, ενώ σε κάποια στιγμή σκύβει και τη φιλάει στο στήθος
.
Στη συνέχεια και ενώ το θύμα του ζητά να σταματήσει εκείνος αρχίζει τα ερωτόλογα. Μάλιστα, αφού έχουν γίνει όλα αυτά και της γράφει τη συνταγή, εκείνος της στέλνει φιλάκια. Στη συνέχεια στο ιατρείο εισβάλλει το τηλεοπτικό συνεργείο.

Ο γιατρός εκτός εαυτού επιτίθεται στα μέλη του, κλωτσάει τον οπερατέρ και τον δημοσιογράφο και τέλος αρπάζει το μικρόφωνο και το χρησιμοποιεί σαν... όπλο με το οποίο τον χτυπά στο κεφάλι.



iefimerida.gr

Σχόλια