Αχαΐα: O βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται το Ολοκαύτωμα & αποκαλεί τους βουλευτές κοπρίτες


Απλή καύση πτωμάτων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ασθενειών χαρακτηρίζει το Ολοκαύτωμα ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, προτού αρχίσει να εξαπολύει βρεις κατά πολιτικών, κομμάτων και ανθρώπων.

Σε ομιλία του, στην οποία επικαλείται και τα γραπτά του γνωστού ρατσιστή, αντισημίτη, απολογητή του Χίτλερ συγγραφέα, Ντέιβιντ Ιρβινγκ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται την έννοια του Ολοκαυτώματος υποστηρίζοντας ότι τα πτώματα που έκαιγαν οι Ναζί ήταν οι κρατούμενοι που είχαν πεθάνει από ασθένειες.

Αναφέρει ότι οι Γερμανοί πήγαν τους Εβραίους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να δουλεύουν γιατί είχαν ανάγκη από εργατικά χέρια, συνεπώς δεν είχαν κανένα λόγο να τους βάλουν στους φούρνους.

«Καταδικαστέο το ό,τι συνέβη στα στρατόπεδα, αλλά δεν θα με υποχρεώσει κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να δεχτώ τον όρο Ολοκαύτωμα» τονίζει ο βουλευτής.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης βλέπει Εβραίους παντού, κάνοντας λόγο για «εβραιόπληκτα, εβραιοκίνητα κόμματα που ρυπαίνουν το Κοινοβούλιο», ενώ χαρακτηρίζει τα στελέχη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς κοπρίτες» βάζοντας στην κορυφή της λίστας τον Αλέξη Τσίπρα.
Τέλος χαρακτηρίζει τους κομμουνιστές «απορρίμματα και εξαμβλώματα της ελληνικής φυλής».


Σχόλια