«Ελιωσα το κεφάλι της γυναίκας, κάρφωσα κοντάρι στο λαιμό του γιατρού»




Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου. 

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού...» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη κυνικότητα που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. «Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε” είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα (120 ευρώ), πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα του γιατρού του άνοιξε την πόρτα ανυποψίαστη χωρίς να γνωρίζει τις διαθέσεις του δράστη και το τι θα ακολουθούσε. «Πήγα σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε. Όταν πάλι μου αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω το γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε...Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα» ήταν τα λόγια του δράστη κατά τη διάρκεια της απολογίας του.


Το κουβάρι του διπλού φονικού άρχισε να ξετυλίγεται όταν η κόρη του άτυχου γυναικολόγου και της συνταξιούχου τραπεζικού που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Έντρομη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.
Περίπου στις 22:30 οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα του οικήματος και αμέσως αντίκρισαν πεσμένη την 54χρονη γυναίκα στην πισίνα που βρίσκεται στην πίσω αυλή της βίλας. Ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας με μια μεγάλη τσιμεντόπλακα.

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο. Φαίνεται ότι ο δολοφόνος, αρχικά, είχε χτυπήσει με την ίδια πέτρα τον άτυχο γιατρό και στη συνέχεια τον αποτελείωσε με ένα σκουπόξυλο το οποίο κάρφωσε στο λαιμό κόβοντας την καρωτίδα του θύματος.


Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη στις πόρτες και τα παράθυρα του οικήματος. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες και ο δράστης είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά...Όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του, αφαίρεσε από το ζευγάρι πιστωτικές κάρτες, κάρτες ανάληψης και το ποσό των 120 ευρώ που βρήκε μέσα στο σπίτι. 

Ο θάνατος του άτυχου ζευγαριού προσδιορίστηκε χρονικά, από τον ιατροδικαστή, περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η κόρη των θυμάτων ενημερώθηκε για το στυγερό έγκλημα από την αστυνομία και μετέβη χθες στην Αθήνα εσπευσμένα από την Αγγλία όπου μένει.



eviazoom

Σχόλια