Ιταλία: Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

  

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι 2 ετών στην Ιταλία, όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο μικρός Λούκα Αλμπανέζε, βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις 17.00 χθες, μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην ανατολική περιφέρεια της Πιατσέντσα στην Ιταλία. Οι προσπάθειες ανάνηψης δυστυχώς δεν απέδωσαν. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου και όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες, ο μικρός κατέληξε λόγω της ζέστης, αφού φαίνεται ότι είχε παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο από το πρωί.

Οι καραμπινιέροι ανακρίνουν τον 39χρονο Αντρέα Αλμπανέζε, πατέρα του μικρού, που δουλεύει ως μάγειρας σε μια εταιρεία εστίασης και ο οποίος δεν σταμάτησε για να αφήσει τον μικρό στον βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά τον...ξέχασε στο αυτοκίνητο και πήγε κατευθείαν στην δουλειά.

Όταν ο παππούς του Λούκα πήγε να τον παραλάβει από τον σταθμό ενημερώθηκε από τις νηπιαγωγούς, ότι ο μικρός δεν είχε εμφανιστεί καθόλου. Ο παππούς επικοινώνησε τότε με τον πατέρα του Λούκα που μόλις έλαβε το τηλεφώνημα, συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος. Έτρεξε στο αυτοκίνητο και βρήκε άψυχο τον γιο του. Ειδοποίησε τις αρχές και προσπάθησε να τον επαναφέρει στην ζωή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.


ethnos.gr

Σχόλια