«Αν βγεί ο Τσίπρας, ελάτε να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί»


Ο Θ. Πάγκαλος αποκαλεί «άχρηστο» τον Κουβέλη και δηλώνει οπαδός του Σαμαρά

Άχρηστο για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία, αποκαλεί ο Θ. Πάγκαλος τον Φώτη Κουβέλη, σε συνέντευξη του στην Καθημερινή, λέγοντας ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές.

"Οι άνθρωποι αυτοί είναι κομμουνιστές. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση τον κρατισμό και την ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ζωή σε όλους. Δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν ότι το σύστημα αυτό δοκιμάστηκε, ήταν κόλαση, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε εξορίες και φυλακές, εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους και τελικά επικράτησαν πείνα και τυραννία", σημειώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και προσθέτει:

"Ο κ. Κουβέλης και τα στελέχη του δεν ήθελαν να απολυθεί κανένας και ποτέ από το Δημόσιο. Αυτό ήταν το κεντρικό τους πρόβλημα και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω. Με τα τελευταία γεγονότα απεδείχθη ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει". Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάγκαλος είναι ως συνήθως επιθετικός λέγοντας ότι ο Τσίπρας λέει σαχλαμάρες από τα μπαλκόνια:

"Εικονική πραγματικότητα είναι ο Τσίπρας και οι σαχλαμάρες που λέει στα μπαλκόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους. Μιλάμε δηλαδή για πλήρη αυτοεξευτελισμό και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού για όσους παρακολουθούσαμε τηλεόραση και βλέπαμε πόσοι πήγαν να τον ακούσουν. ήταν αδύνατον να συγκαλυφθεί η παταγώδης αποτυχία της συγκέντρωσης και όμως εκείνος επέμενε. Για την περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη Καμμένου, σχολιάζει:

"Δεν υπάρχει αυτό που με ρωτάτε. Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα". 


 Δηλώνει επίσης οπαδός του Σαμαρά, στηρίζοντας τις επιλογές του παρά τα όποια λάθη και προτείνει το «μοντέλο ΕΡΤ» να εφαρμοστεί σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ.

 Για όσα έχει πει για τον Βενιζέλο λέει ότι «φταίει το θυμικό» του και του εύχεται τώρα «καλή επιτυχία».




Σχόλια