Ανατροπή στην Κάρπαθο: Έγκλημα ο θάνατος μάνας και κόρης


Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Καρπάθου τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από την ιατροδικαστική έρευνα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας που συντάραξε, την προηγούμενη εβδομάδα, την τοπική κοινωνία.


Αρχικά όλα έδειχναν ότι η κόρη σκότωσε τη μάνα και μετά αυτοκτόνησε. Ομως, τα δεδομένα ανατράπηκαν και τα νέα στοιχεία παραπέμπουν σε φρικτό έγκλημα...

Οι δύο γυναίκες είχαν βρεθεί νεκρές μέσα στο σπίτι τους στην Κάρπαθο, στις 30 Μαΐου. Τότε όλα έδειχναν ότι η 44χρονη κόρη είχε σκοτώσει την 76χρονη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε τυλίγοντας στον λαιμό της ένα καλώδιο από τηλεόραση.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, όμως, πως οι δύο γυναίκες πέθαναν με αρκετή ώρα διαφορά και έκανε λεπτομερή νεκροτομή. Στο πόρισμά του αναφέρει ότι η μητέρα χτυπήθηκε με θολό και αμβλύ αντικείμενο, πιθανότατα βάζο το οποίο, όμως, δεν βρέθηκε στο σπίτι. Εκείνο, ωστόσο, που τον έκανε να καταλήξει στην εκδοχή της δολοφονίας ήταν δύο τραύματα από μαχαίρι που βρήκε στο σώμα της κόρης.

Επιπλέον, στα σώματα των δύο γυναικών δε βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψαν μεταξύ τους. Έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στο σπίτι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο σκότωσε και τις δύο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου επέστρεψαν στην Κάρπαθο και άρχισαν νέες έρευνες στο σπίτι. Όμως, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είχαν κάνει γενική καθαριότητα ενόψει της κηδείας των δύο θυμάτων και όποιο στοιχείο υπήρχε εξαφανίστηκε!
Οι έρευνες για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα


Σχόλια